Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο – σοκ: Γιατρός σκοτώνει ασθενή του με μία μπουνιά!

Newsbomb

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ημέρες το γύρο του διαδικτύου, με τη δολοφονική επίθεση ενός Ρώσου γιατρού σε ασθενή του.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, το θύμα φέρεται να είχε προηγουμένως κλωτσήσει μία νοσοκόμα για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, βγάζοντας εκτός εαυτού τον ευέξαπτο γιατρό.

Τη σοκαριστική μάλιστα στιγμή κατά την οποία ο 56χρονος Yevgeny Bakhtin πέφτει αναίσθητος στο πάτωμα από γροθιά του χειρουργού Ilya Zelendinov, αφού τον έσπρωξε μέσα στο ιατρείο, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, επιτείνοντας την αίσθηση της τραγωδίας.

Νωρίτερα, ένας φίλος του θύματος φέρεται να ζήτησε το λόγο από το γιατρό, με αποτέλεσμα ο 56χρονος να προσπαθήσει να τον σώσει από το μένος του, πέφτοντας ωστόσο ο ίδιος τελικά νεκρός από μία μπουνιά στο κεφάλι!

Στις εικόνες που κάνουν το γύρο το διαδικτύου, ο Bakhtin φαίνεται να απομακρύνεται αρχικά από την αίθουσα, επιστρέφοντας δευτερόλεπτα αργότερα, για να αντιληφθεί πως ο Bakhtin δεν έχει τις αισθήσεις του. Μάταια έτσι προσπαθεί να τον επαναφέρει στη ζωή.

Οι Αρχές πλέον ξεκίνησαν έρευνα για το πρωτοφανές περιστατικό, ενώ ο χειρουργός κατηγορείται αρχικά για ανθρωποκτονία από αμέλεια.