Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Μωρό θαύμα με δύο κεφάλια αψηφά την ιατρική και παραμένει ζωντανό μετά τη γέννησή του! (video)

Newsbomb

Για θαύμα που διαψεύδει την επιστήμη, κάνουν λόγο οι γιατροί, αλλά και τα Μέσα της Ινδίας, μετά τη γέννηση ενός μωρού με δύο κεφάλια.

Και αυτό γιατί κατέφερε να παραμείνει στη ζωή για 30 ολόκληρες ώρες! Κάτι μάλιστα που δεν άφησε ασυγκίνητους τους ντόπιους, οι οποίοι έσπευσαν στο νοσοκομείο Star, στο Uttar Pradesh της βόρειας Ινδίας, προκειμένου να γιορτάσουν το «θαύμα» που κυκλοφόρησε από αυτί σε αυτί σε πολλές περιοχές της χώρας.

«Νόμιζα ότι το αγοράκι μου θα είναι σαν τα άλλα μωρά. Θα ήμουν πολύ χαρούμενη αν ήταν ένα κανονικό μωρό, αλλά αυτό είναι τραγικό. Μου είναι πολύ δύσκολο», ανέφερε η 28χρονη μητέρα από την Kanpur, η οποία περίμενε πώς και πώς ένα αγοράκι αφού έχει ήδη δύο κόρες.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του νοσοκομείου New Maa Saroj Nursing Home όπου εισήχθη αρχικά η έγκυος Ινδή, δήλωσε: «Ένα αγοράκι με δύο κεφάλια γεννήθηκε το Σάββατο και ήταν αρχικά υγιέστατο. Όσο ωστόσο περνούσαν οι ώρες, η κατάστασή του χειροτέρευε. Δεν μπορούσε ούτε να φάει, ούτε να αναπνεύσει κανονικά. Αναγκαστήκαμε έτσι να το στείλουμε σε ένα άλλο νοσοκομείο γιατί εμείς δεν είχαμε τους κατάλληλους γιατρούς για να αντιμετωπίσουμε το περιστατικό. Δυστυχώς πέθανε μετά από 30 ώρες, ωστόσο κανείς δεν περίμενε πως θα ζούσε τόσο»…