Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Η τρομακτική στιγμή που αντίκρισαν τη σορό - μούμια ιστιοπλόου! (vid)

Newsbomb

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν δύο ψαράδες σε θαλάσσια περιοχή, νότια των Φιλιππίνων: Μέσα σε εγκαταλελειμμένο κι ακυβέρνητο σκάφος που εντόπισαν στα νερά ήταν μία μουμιοποιημένη σορός!

Ο 23χρονος Christopher Rivas ψάρευε με ένα φίλο του, όταν πρόσεξε το γιοτ να επιπλέει.

Οι δύο άνδρες πλησίασαν κι άρχισαν να το ερευνούν. Τότε βρήκαν στο εσωτερικό του τη μουμιοποιημένη σορό του Γερμανού Manfred Fritz Bajorat.

Το σώμα του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, κοντά στον ασύρματο. Εικάζεται πως καλούσε σε βοήθεια λίγο πριν το θάνατό του.

Μέσα στην καμπίνα, που το μεγαλύτερο μέρος της βρισκόταν κάτω από την επιφάνεια του νερού, βρέθηκαν φωτογραφικά άλμπουμ, ρούχα και κονσέρβες φαγητού.

Είναι ασαφές πόσο καιρό έπλεε ο Manfred ή τι τον σκότωσε.

Η ταυτότητά του διακριβώθηκε από έγγραφα που βρέθηκαν μέσα στο σκάφος.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι ξηροί άνεμοι των ωκεανών, η θερμοκρασία κι ο αλμυρός αέρας συνέβαλαν στη διατήρηση του σώματος του νεκρού.

Η αστυνομία προσπαθεί τώρα να καταγράψει τα τελευταία του ταξίδια και να βρει ανθρώπους με τους οποίους είχε μιλήσει.

Δεν υπάρχουν ενδείξεις για παρουσία δεύτερου ατόμου στο σκάφος, ενώ φίλοι του λένε πως ήταν πολύ έμπειρος και αποκλείεται να μην πρόσεξε τις καιρικές συνθήκες.

Ο Δρ. Mark Benecke, ιατροδικαστής στην Κολωνία, είπε στην «BILD» πως η στάση του σώματός του δείχνει πως ο θάνατος ήταν μάλλον απροσδόκητος, πιθανώς από καρδιακή προσβολή.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr...