Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος: Εργαζόμενος σε ενυδρείο ικανοποιεί σεξουαλικά ένα… δελφίνι! (video)

Newsbomb

Οργή, σάλο και θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και απαθανατίζει έναν εργαζόμενο σε δελφινάριο να ικανοποιεί σεξουαλικά ένα δελφίνι πριν το ταΐσει!

Ακτιβιστές μάλιστα για τα δικαιώματα των ζώων απαιτούν να μπει λουκέτο στο πάρκο θαλάσσιων ζώων του Harderwijk στην Ολλανδία, κάνοντας λόγο για αποτρόπαια και αξιόποινη πράξη.

Από την πλευρά τους, οι υπεύθυνοι του πάρκου απάντησαν πως αυτό που κάποιοι αποκαλούν ακόμα και σεξουαλική κακοποίηση δεν είναι τίποτα άλλο από μία συνηθισμένη «τακτική» που βοηθά τα δελφίνια να αποβάλουν το άγχος τους, αλλά και να μην αναπτύξουν ομοφυλοφιλικές συνήθειες!

«Η σεξουαλική πράξη με το δελφίνι έγινε από ειδικό μελετητή στο πλαίσιο επιστημονικής έρευνας για την αναπαραγωγή των δελφινιών», αποφάνθηκε πάντως εισαγγελέας, αφού οι καταγγελίες από φιλοζωικές οργανώσεις έφθασαν μέχρι το δικαστήριο.

«Η αλληλεπίδραση μεταξύ ανθρώπων και δελφινιών γίνεται πάντα μέσα στο πλαίσιο του νόμου», αναφέρεται σε ανακοίνωση του DolfijndoMijn, ενώ απαντώντας στις κατηγορίες ότι τα δελφίνια κρατούνται σε πολύ μικρές δεξαμενές υπερχλωριούχου νερού, καταλήγει: «Τα δελφίνια μεταφέρονται κάποιες φορές σε μικρότερες δεξαμενές μόνο για παρατήρηση. Η κύρια δεξαμενή μας είναι χωρητικότητας 3 εκατ. λίτρων νερού, ενώ οι κατηγορίες για το βλαβερό χλώριο είναι επίσης αβάσιμες αφού μια εξειδικευμένη ομάδα ελέγχει το νερό καθημερινά»...

Ακόμα και έτσι πάντως οι χρήστες του διαδικτύου δεν φαίνεται να… πείστηκαν, υποστηρίζοντας πως μόνο ένας διαταραγμένος (sic) άνθρωπος θα έκανε κάτι τέτοιο.