Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Το βίντεο που έχει τρελάνει το ίντερνετ: Πετά την μπάλα μέσα από τον καθρέφτη στον εαυτό του!

Newsbomb

Με το στόμα ανοιχτό και ένα… συννεφάκι πάνω από το κεφάλι, αναρωτώμενοι «πώς στο καλό μπορεί και παίζει με το… είδωλό του» έχει αφήσει τους χρήστες του διαδικτύου ένας Αμερικανός.

Προκαλώντας τους έτσι «πονοκέφαλο», σε μια προσπάθεια να αποκαλύψουν το μυστικό της οφθαλμαπάτης, ο Κέβιν Πέρι από το Όρεγκον πετά την μπάλα στον καθρέφτη και ως εκ θαύματος αυτή φτάνει στο… χέρι του! Δεν σταματά ωστόσο εκεί αφού συνεχίζει να ανταλλάσει πάσες με το... είδωλό του!

Το βίντεο ανέβασε αρχικά o Κέβιν στο λογαριασμό του στο Vine και όπως ήταν φυσικό, όχι μόνο έγινε viral, αλλά «έκαψε» τους εγκεφάλους των υπολοίπων, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά κάτω από το βίντεο ένας χρήστης.

«Χριστέ μου», «Δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα πώς το κάνει», «Είναι το νέο αγαπημένο μου βίντεο στο ίντερνετ», ήταν κάποια άλλα από τα σχόλια.

Ορισμένοι πάντως έσπευσαν να... απομυθοποιήσουν τον Κέβιν, κάνοντας λόγο για τέσσερις διαφορετικές κινήσεις εξαιρετικά μονταρισμένες…

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει καν καθρέφτης. Το χέρι ανήκει σε κάποιον άλλο και απλά δεν βιντεοσκοπείς τον εαυτό σου, απλά κρατάς το τηλέφωνο…», έγραψε κάποιος άλλος.