Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο! Νόμιζαν για θεόσταλτο άγγελο μια... κούκλα του σεξ (video)

Newsbomb

Μια πέρα για πέρα απίστευτη ιστορία εκτυλίχθητε πριν από περίπου ένα μήνα σε χωριό της Ινδονησίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ψαράς της περιοχής μετά την ολική έκλειψη ηλίου, βρήκε σε μια ακτή κοντά στο χωριό του μια όμορφη κούκλα.

Ο Ινδονήσιος ψαράς πίστεψε από την πρώτη στιγμή πως η μορφή της γυναίκας είναι ένας θεόσταλτος άγγελος διαδίδοντας το μάλιστα στους συγχωριανούς του για το θαύμα που συνέβη, αλλά όπως αποδείχτηκε αργότερα επρόκειτο για μια φουσκωτή κούκλα του σεξ!

Η είδηση για το «ουράνιο δώρο» διαδόθηκε ταχέως και προκάλεσε την παρέμβαση της αστυνομίας.

«Όταν οι αστυνομικοί μας έφτασαν στην περιοχή είδαν ότι ο ‘άγγελος που είχε πέσει από τον ουρανό’ ήταν απλώς μια κούκλα, ένα ερωτικό παιχνίδι» διευκρίνισε ο τοπικός επικεφαλής της αστυνομίας.

Η κούκλα βρέθηκε από έναν ψαρά τον περασμένο μήνα σε παραλία των νησιών Μπανγκάι της κεντρικής Ινδονησίας, την επομένη μιας έκλειψης ηλίου, με τους χωρικούς να συνδέουν τα δύο γεγονότα.

Ο ψαράς πήρε τη μισοφουσκωμένη κούκλα στη μητέρα του, στο χωριό Καλουπάπι, η οποία αμέσως τη «φρόντισε», καθώς καθημερινά της άλλαζε ρούχα και τής έβαζε νέα μαντίλα.

«Υπήρχαν ιστορίες ότι η κούκλα... έκλαιγε όταν εντοπίστηκε» εξήγησε ο αξιωματούχος, διευκρινίζοντας ότι το χωριό είναι απομονωμένο και δεν ξέρει τη «χρησιμότητα» που έχουν οι φουσκωτές κούκλες. Προς απογοήτευση των χωρικών ο «άγγελος» κατασχέθηκε από την αστυνομία.