Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικό βίντεο: Κλόουν παραλίγο να σκοτώσει θεατή!

Newsbomb

Σε τραγωδία λίγο έλειψε να εξελιχθεί το νούμερο ενός κλόουν σε τσίρκο της Βρετανίας.

Και αυτό γιατί το αίμα των παρευρισκομένων «πάγωσε», όταν ο θεατής που ανέβασε στη σκηνή ο κλόουν, για βοηθό του, έπεσε με δύναμη στο έδαφος μένοντας αναίσθητος!

Ο 37χρονος Μπεν Γκάρνχαμ χτύπησε στο κεφάλι χάνοντας τις αισθήσεις του για αρκετή ώρα, παρά τις προσπάθειες των υπαλλήλων του «Circus Zyair» να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια και αφού συνήλθε, οδηγήθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν τραυματισμό στον αυχένα και το κεφάλι.

Ο Γκάρνχαμ μάλιστα - μέσω των social media - επιτέθηκε στους υπεύθυνους του τσίρκου, υποστηρίζοντας πως ήταν απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν υπήρχε στο χώρο εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό για να αντιμετωπίσει ένα τόσο σοβαρό περιστατικό που προκάλεσε μάλιστα εργαζόμενός τους σε θεατή.

Και ποιος να τον κατηγορήσει αφού ο τραυματισμός στον αυχένα και το κεφάλι θα μπορούσε να είχε αποδειχθεί πολύ σοβαρότερος...

Τα δωρεάν εισιτήρια που του προσφέρθηκαν ήταν η ελάχιστη αποζημίωση για την περιπέτεια που έζησε.

Όπως και να έχει ο κλόουν πρόσφερε ένα ακόμη ατράνταχτο επιχείρημα σε όσους υποστηρίζουν ότι οι κλόουν είναι τρομακτικοί. Πόσω μάλλον για τα μικρά παιδιά.