Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Έκοψε με κλαδευτήρι το πέος του εραστή της γυναίκας του και το πέταξε στην τουαλέτα (Vid)

Newsbomb

Ένας πρώην πυγμάχος που έκοψε το πέος του εραστή της γυναίκας του με ένα κλαδευτήρι κήπου και στη συνέχεια το πέταξε στην τουαλέτα τραβώντας το καζανάκι, οδηγήθηκε στη φυλακή σήμερα 5 Ιουνίου στην Ιαπωνία.

Ο Ίκκι Κοτσουγκάι, 25 ετών, πραγματοποίησε την αποτρόπαια αυτή επίθεση τον Αύγουστο του 2015, εισβάλλοντας στο γραφείο ενός δικηγόρου που διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τη με τη σύζυγό του.

Ο Κοτσουγκάι, φοιτητής νομικής και πρώην μποξέρ, εξοργίστηκε, όταν ανακάλυψε ότι η σύζυγος του αναγκαζόταν να διατηρεί σεξουαλικές σχέσεις με το αφεντικό της στη νομική εταιρεία που εργαζόταν , αν και το σεξ μεταξύ των δύο «παράνομων εραστών» ήταν όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων συναινετικό, επισήμανε ο δικαστής στο Επαρχιακό Δικαστήριο του Τόκιο, σύμφωνα με το Jiji Press .

Η εφημερίδα Sankei Shimbun ανέφερε ότι η σύζυγος του Κοτσουγκάι ψευδώς του είχε εκμυστηρευθεί ότι αναγκαζόταν να κάνει σεξ με τον δικηγόρο.

Ο δράστης καταδικάστηκε σε τέσσερα έτη και έξι μήνες.

«Το θύμα υπέστη ανεπανόρθωτη ζημιά» ανέφερε ο προεδρεύων δικαστής Καζουνόρι Καρέι και αποκάλεσε την επίθεση «εξαιρετικά επικίνδυνη και φαύλη».

Ο Κοτσουγκάι ζήτησε συγγνώμη από το θύμα, ο οποίος με τη σειρά του απολογήθηκε για τη σεξουαλική σχέση με τη σύζυγό του, όπως αναφέρει η Sankei.

Source: South China Morning Post