Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση Μόναχο: «Έχω υποστεί ψυχολογική βία επί 7 ολόκληρα χρόνια» δηλώνει σε βίντεο ο δράστης

Newsbomb

Ένα βίντεο διάρκειας μόλις ενός λεπτού και 48 δευτερολέπτων, το οποίο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και τραβήχθηκε από ένα άλλο πιο ψηλό γειτονικό κτήριο δείχνει -σύμφωνα και με την αστυνομία- τον δράστη της αιματηρής επίθεσης στο Μόναχο σε ένα πάρκινγκ. Ο ένοπλος δράστης ακούγεται να φωνάζει μεταξύ άλλων: «Eίμαι Γερμανός. Σταματήστε τη λήψη». Λέει επίσης πως είναι μεγαλωμένος σε «περιοχή επιδομάτων ανεργίας», ότι έχει νοσηλευθεί σε νοσοκομείο, ότι υπέστη mobbing και θα «σας καθαρίσω όλους».

Ο ένοπλος ουρλιάζει σε άψογα γερμανικά: «Εξ αιτίας σας έχω υποστεί επί 7 ολόκληρα χρόνια ψυχολογική βία (mobbing) και τώρα πρέπει να αγοράσω ένα όπλο για να σας καθαρίσω όλους». Όταν ο άντρας με το βίντεο τον βρίζει «βρωμοξένο», εκείνος απαντά «Είμαι Γερμανός. Σταμάτα το βίντεο. Γεννήθηκα εδώ (...δεν ακούγεται καθαρά) σε περιοχή επιδομάτων ανεργίας (…δεν ακούγεται καθαρά)… νοσηλεύτηκα σε νοσοκομείο (...δεν ακούγεται καθαρά) και δεν έχω κάνει τίποτα».

Στο σημείο αυτό σταματά η εικόνα, ακούγονται οι σφαίρες, άνθρωποι να ουρλιάζουν πανικόβλητοι και οι σειρήνες των περιπολικών. Το κινητό στρέφεται ξανά στο πάρκινγκ, ο ένοπλος είναι πάλι εκεί και πυροβολεί ξανά. Μετά σταματά η λήψη.

Διαβάστε όλες τις νεότερες εξελίξεις για την επίθεση στο Μόναχο ΕΔΩ.