Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Έσπασε το σπυρί του γιου της παρά τις εντολές των γιατρών. Το… ζωντανό που είδε θα σας ανατριχιάσει!

Newsbomb

Μπορεί οι γιατροί να είχαν συμβουλέψει την Rachel Franklin να μην πειράξει το εξόγκωμα στο μολυσμένο γόνατο του γιου της, ωστόσο αυτή, βλέποντάς τον να ταλαιπωρείται, τους παράκουσε.

Και καλά… έκανε όπως αποδείχθηκε, αφού στο γόνατο του Paul είχε βρει… σπίτι κάτι ζωντανό!

Το γόνατο του μικρού, όχι μόνο δεν ξεπρήζονταν όπως της είχαν πει οι γιατροί, αλλά το παράξενο εξόγκωμα σε αυτό συνεχώς μεγάλωνε. Σαν καλή μαμά, η Rachel αποφάσισε να απαλλάξει το γιο της από τους φρικτούς πόνους και το έσπασε.

Μέσα του λοιπόν κρυβόταν ένα μικρό γκρίζο… μυστικό!

«Μ΄ έπιασε ένα δυνατό νευρικό γέλιο», εκμυστηρεύτηκε η Rachel, συμπληρώνοντας: «Φώναξα, Paul, είναι σαλιγκάρι! Ένα σιχαμερό σαλιγκάρι»!

Όπως ήταν φυσικό, το σώμα του αγοριού απέρριψε το θαλάσσιο σαλιγκάρι που μεγάλωνε μέσα του, με αποτέλεσμα να αρχίσει να μαζεύει πύον…

Και αν αναρωτιέστε πώς τα κατέφερε, σας ενημερώνουμε ότι το συγκεκριμένο είδος σαλιγκαριού επιβιώνει σε ακραίες συνθήκες μέσα στο καβούκι του, ακόμα και για βδομάδες έξω από το νερό…

Όσο για το πώς βρέθηκε μέσα στο γόνατο; Το αγοράκι χτύπησε ενώ έπαιζε στην αμμουδιά δίνοντας την ευκαις στο σαλιγκάρι να τρυπώσει στο γόνατό του!