Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο: Πύθωνας είναι έτοιμος να καταβροχθίσει ελάφι και τότε συμβαίνει κάτι εκπληκτικό!

Newsbomb

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από την άγρια φύση, με απίστευτη κατάληξη, κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Σε αυτό, ένας τεράστιος και τρομακτικός πύθωνας είναι έτοιμος να καταβροχθίσει ένα ελάφι, το οποίο έχει τυλίξει με το σώμα του ώστε να το συνθλίψει, μέχρι που ένας αστάθμητος παράγοντας αλλάζει τα δεδομένα.

Γιατί μπορεί η ανθρώπινη επέμβαση στη φύση να είναι καταστροφική στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, ωστόσο αυτή τη φορά πρόκειται μάλλον για την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Γιατί ποιος άλλωστε δεν χαμογέλασε από ικανοποίηση βλέποντας την απρόσμενη κατάληξη;

elafi2

Το περιστατικό συνέβη κάπου στη Φλόριντα, όπου, σύμφωνα με τη Naples Daily News, η «Florida Fish and Wildlife Conservation Commission» όχι μόνο επιτρέπει το κυνήγι πύθωνα, αλλά ενθαρρύνει τους ντόπιους να κυνηγήσουν φίδια προσφέροντας χρηματικό έπαθλο.

Και αυτό γιατί ο «πύθωνας της Βιρμανίας» θεωρείται ως ο κύριος υπεύθυνος για τη διατάραξη της φυσικής ισορροπίας του οικοσυστήματος του υγροβιότοπου Έβεργκλεϊντς…

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στη Νότια Φλόριντα ζουν ελεύθεροι 30.000 με 300.000 πύθωνες της Βιρμανίας, ενώ παρά το γεγονός ότι το αμερικανικό υπουργείο Εσωτερικών έχει απαγορεύσει την εισαγωγή φιδιών από τον Ιανουάριο του 2012, τα μέτρα για τον περιορισμό του πληθυσμού τους είναι φτωχά, με αποτέλεσμα να πληθαίνουν συνεχώς…