Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Το πιο… καυτό πιάτο! Έκαναν σεξ στο τραπέζι τους μέσα σε γεμάτο εστιατόριο (ακατάλληλο βίντεο)

Newsbomb

Το πιο… πικάντικο πιάτο που απόλαυσαν οι θαμώνες εστιατορίου στο Μεξικό δεν προερχόταν από τον κατάλογο, αλλά τους το… σέρβιρε ένα ασυγκράτητο ζευγάρι!

Μια γυναίκα εξαιρετικά ανάλαφρων ηθών, όπως και το φλοράλ φόρεμά της, δεν άφησε τίποτα στη φαντασία των υπόλοιπων πελατών, αφού τα πέταξε όλα και άρχισε τις ερωτικές περιπτύξεις με τον παρτενέρ της. Δεν είχαν μάλιστα καν την ευαισθησία να πάνε τουλάχιστον μέχρι την τουαλέτα ή σε κάποιο απόμερο σημείο, αλλά έσβησαν τις σεξουαλικές τους ορμές (και όχι με κάτι… πόσιμο), πάνω στο τραπέζι τους (πάλι καλά που δεν επισκέφθηκαν και κανένα άλλο)!

Τα έκπληκτα μάτια των θαμώνων του εστιατορίου Orinoco, στην πόλη του San Pedro Garza Garcia, που σίγουρα δεν περίμεναν να συνοδεύσουν το φαγητό τους με αυτό το ακατάλληλο θέαμα, χρειάστηκαν μάλλον αρκετό… τρίψιμο προκειμένου να συνειδητοποιήσουν αν αυτό που έβλεπαν ήταν αληθινό.

Το επιβεβαίωσαν πάντως όταν αστυνομικοί που έφθασαν μετά από καταγγελίες των υπευθύνων του εστιατορίου, πέρασαν στους ασυγκράτητους εραστές χειροπέδες (μπορεί πάντως έτσι και να τους «άναψαν» περισσότερο), ξεσπώντας τότε σε χειροκροτήματα και ζητωκραυγές.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, το ζευγάρι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν του απαγγέλθηκαν επισήμως κατηγορίες, παρά το γεγονός ότι στο εστιατόριο δειπνούσαν και μικρά παιδιά…