Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Πασίγνωστη σταρ τα πέταξε όλα και έπιανε τα πέη αγνώστων σε χριστουγεννιάτικο πάρτι! (video+pics)

Newsbomb

Μία βραδιά που σίγουρα η ίδια θα θέλει να ξεχάσει γρήγορα, πρόσφερε στο πάντα φιλοθεάμον κοινό της η πληθωρική Katie Price.

Με το αλκοόλ να έχει αντικαταστάσει το αίμα στις φλέβες της και να παίρνει τον πλήρη… έλεγχο των κινήσεών της, η εκρηκτική Βρετανίδα όχι μόνο έκανε στριπτίζ στις τουαλέτες αφαιρώντας όλα τα απαραίτητα, αλλά άρχισε να επιτίθεται σεξουαλικά σε όποιον άνδρα έβρισκε μπροστά της πιάνοντάς του τα γεννητικά όργανα. Παράλληλα, έβριζε χυδαία όλες τις γυναίκες!

Μόνο που η Price είχε πληρωθεί 13.000 λίρες για να παρευρεθεί, μαζί με τον πρώην σύντροφό της, Dane Bowers, στο συγκεκριμένο χριστουγεννιάτικο πάρτι-συναυλία, με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να της ζητούν τώρα πίσω τα χρήματα λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς της…

«Ήταν τόσο μεθυσμένη που η βραδιά εξελίχθηκε σε εφιάλτη. Όσο περνούσε η ώρα χειροτέρευε», αρκέστηκε να δηλώσει, προφανώς ντροπιασμένος ο Bowers, τον οποίο η τηλεπερσόνα είχε χαρακτηρίσει κάποτε ως «έρωτα της ζωής της».

«Ήταν απεχθής όλο το βράδυ και τόσο ενοχλητική. Ρώτησε μια γυναίκα με κοντά μαλλιά αν έχει καρκίνο και στη συνέχεια πήγε στην τουαλέτα όπου έκανε στριπτίζ μπροστά σε πολλές γυναίκες, ανάμεσα στις οποίες υπήρχαν και μικρά κορίτσια, όπως η 16χρονη κόρη μου. Μετά ήρθε και μου έπιασε τον καβάλο», ανέφερε ο Jason Rowan, ο οποίος ξόδεψε 100.000 λίρες για τη διοργάνωση του πάρτι (με 180 άτομα προσωπικό), ενώ πλήρωσε μέχρι και δωμάτιο σε ξενοδοχείο για να ετοιμαστεί η Price, συμπληρώνοντας: «Απαιτώ πλήρη αποζημίωση γιατί όχι μόνο δεν ανέβασε το πάρτι, αλλά το κατέστρεψε. Δεν νομίζω ότι θα δω ούτε πένι».

Όσο για το… κερασάκι στη βραδιά; Αναμφίβολα όταν η 38χρονη σταρ ανέβηκε στη σκηνή και πήρε το μικρόφωνο για να τραγουδήσει! Αφού ζήτησε ευγενικά από τους καλεσμένους να… σκάσουν, προσπάθησε να ερμηνεύσει το «I Have Nothing» της Whitney Houston, μέχρι που ένας άνδρας με κοστούμι (προφανώς από την ασφάλεια) την άρπαξε από τη μέση και την κατέβασε κάτω…