Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο-Σοκ: Ανεγκέφαλοι σπάνε τα κόκκαλα αρκούδας με φορτηγό (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Newsbomb

Ένα βίντεο έχει εξοργίσει χιλιάδες ανθρώπους στο διαδίκτυο για τη βαναυσότητα μιας ομάδας εργατών στη Γιακουτία της Σιβηρίας, οι οποίοι σε μια επίδειξη απάνθρωπης βίας περνούν με το φορτηγό τους ξανά και ξανά πάνω από μια αρκούδα, συνθλίβοντας τα κόκκαλα της, με σαφή σκοπό να σκοτώσουν το άγριο ζώο.

«Λιώσε την, Κάνε το!» παροτρύνει μια φωνή τον οδηγό, καθώς το φορτηγό επιτίθεται εναντίον του ανυπεράσπιστου ζώου περνώντας από πάνω του, ενώ ένα δεύτερο φορτηγό αποτελειώνει το φρικτό έγκλημα περνώντας με τη σειρά του πάνω από την αρκούδα, υπό τις ιαχές άλλων εργατών.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η τοπική αστυνομία με στόχο να συλλάβει όσους συμμετείχαν στην παρανοϊκή αυτή ακρότητα, οι οποίοι αν συλληφθούν και κριθούν ένοχοι, αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης έως και δύο χρόνια.

Οι καφέ αρκούδες που δεν κατάφεραν να παχύνουν αρκετά ώστε με το λίπος τους να περάσουν τον χειμώνα σε κατάσταση χειμερίας νάρκης είναι πεινασμένες και πιο επιθετικές από ό, τι συνήθως και παρουσιάζουν σοβαρό κίνδυνο για τον άνθρωπο αφού είναι παμφάγα ζώα. Ωστόσο, είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη αρκούδα δεν παρουσίασε το παραμικρό σημάδι επιθετικότητας.

Οι ντόπιοι έχουν επίσης εξοργιστεί από το γεγονός καθώς για τον παραδοσιακό πληθυσμό των Σαχά, οι αρκούδες είναι ιερά ζώα οπότε και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των βασανιστών.