Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

«Τρελή» καταδίωξη γυμνής γυναίκας που έκλεψε περιπολικό – Δεν φαντάζεστε τι είπε στους αστυνομικούς

Newsbomb

Σκηνές από ταινία εκτυλίχθηκαν στην Αριζόνα των ΗΠΑ, όπου μία γυμνή γυναίκα κατάφερε να κλέψει ένα περιπολικό, προκαλώντας την «τρελή» καταδίωξή της.

Ένας αξιωματικός ανταποκρίθηκε στο τηλέφωνο ενός πολίτη, ο οποίος εντόπισε τη γυναίκα, με την ενδυμασία που ήρθε στον κόσμο, έξω από ένα βενζινάδικο. «Φαινόταν σαν να τα έχει χαμένα», υποστήριξε ο αστυνομικός, ο οποίος αφού τη σκέπασε με μια κουβέρτα, είδε το περιπολικό του να κάνει… φτερά!

Στην προσπάθειά του μάλιστα να εμποδίσει τη γυναίκα να διαφύγει έπεσε πάνω στο περιπολικό και τραυματίστηκε. Παρόλα αυτά, πήρε το αυτοκίνητο ενός αυτόπτη μάρτυρα και άρχισε να την καταδιώκει.

Μετά από καταδίωξη έτσι περίπου 75 μιλιών, στο αντίθετο ρεύμα και με ταχύτητες πάνω από 100 μίλια/ώρα, από 10 περιπολικά (!), η γυναίκα τράκαρε λόγω σκασμένου λάστιχου (το πυροβόλησαν αστυνομικοί) σε μία έξοδο, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να συλληφθεί.

Χρειάστηκε πάντως να την πυροβολήσει ένας αστυνομικός με πλαστική σφαίρα στο πόδι προκειμένου να μην τρέξει πάλι μακριά!

Πριν τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, υποστήριξε πάντως στις αρχές, οι οποίες προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της πρωτοφανούς υπόθεσης, ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης…