Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Viral: Αυτό το ελάφι παγιδευμένο στον πάγο είναι όλοι εμείς σήμερα το πρωί (Vid)

Newsbomb

Καιρός ...για χιόνια : Οι διακοπές τελείωσαν και ο Ιανουάριος έχει μπει για τα καλά. Σα να μην έφτανε αυτό, σήμερα το πρωί 10 Ιανουαρίου, ο χιονιάς «Αριάδνη» έκανε αισθητή την παρουσία του, ντύνοντας στα λευκά ακόμη και το κέντρο της Αθήνας. Και μπορεί το θέαμα να αποτελεί μια όμορφη εξαίρεση στην καθημερινότητα της πόλης, το περπάτημα όμως στον πάγο, που έχει καλύψει τα πεζοδρόμια, αποτελεί μια πρόκληση που συχνά καταλήγει σε γλιστρήματα και «οριζοντίωση» με το παγωμένο και υγρό έδαφος.

Αν είστε ένας από αυτούς που βίωσαν αυτή την εμπειρία, τότε σίγουρα συμπάσχετε έστω και στο ελάχιστο με το ελάφι στο παραπάνω βίντεο, το οποίο για ώρα είχε εγκλωβισθεί στην παγωμένη επιφάνεια ενός ποταμού στο Σλιμσμπερι του Κονέκτικατ των ΗΠΑ, τη Δευτέρα (9/1).

Το άτυχο ζώο χρειάσθηκε να διασωθεί καθώς είχε καταφύγει στο παγωμένο ποτάμι κυνηγημένο από κογιότ, έπεσε στο νερό και στη συνέχεια κατάφερε να ανέβει επάνω στον πάγο.

Μια ακτιβίστρια των δικαιωμάτων των ζώων δεμένη με σκοινί και χρησιμοποιώντας μια κουβέρτα για να καλύψει τα μάτια του ελαφιού, με τη βοήθεια συνεργατών της, κατάφερε τελικώς να απομακρύνει το ελάφι σε ασφαλές έδαφος.