Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη σε ζωολογικό κήπο: Τίγρεις κατασπάραξαν τουρίστα μπροστά στο παιδί του (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Newsbomb

Μάρτυρες φρικτών σκηνών έγιναν δεκάδες τουρίστες σε ζωολογικό κήπο της Κίνας, όταν ένας τουρίστας αφότου για άγνωστο λόγο εισήλθε στο χώρο που ζούσαν οι τίγρεις και έπειτα από συνεχεία επιθέσεις που διήρκησαν σχεδόν μία ώρα, υπέκυψε στα τραύματα του.

Η τίγρη πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε και ο ζωολογικός κήπος εκκενώθηκε, ως αποτέλεσμα του περιστατικού στο πάρκο «άγριας ζωής» στο Νίνγκμπο της ανατολικής Κίνας την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι News Asia.

Είναι ασαφές το πώς ή γιατί ο o 50χρονος άνδρας, αφήνοντας τη σύζυγο και τα παιδί του που επισκέπτονταν μαζί τον ζωολογικό κήπο, μπήκε στο χώρο με τις τίγρεις.

Σε μια προσπάθεια διάσωσης του άνδρα, που σύμφωνα με πληροφορίες κράτησε περισσότερο από μία ώρα, το προσωπικό του πάρκου χρησιμοποίησε κροτίδες και ένα «κανόνι» νερού για να τρομάξει τα ζώα, αλλά οι τίγρεις συνέχισαν τις επιθέσεις παρασύροντας τον άνθρωπο μακριά από το πλήθος.

Τελικώς ο άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε ο θάνατος του, σύμφωνα με την εφημερίδα South China Morning Post.