Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

«Ματωμένο» καρναβάλι στο Ρίο ντε Τζανέιρο: Άρμα έπεσε πάνω σε θεατές (pics+vid)

Newsbomb

Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι το άρμα είχε μηχανικό πρόβλημα.

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά, κατά τη διάρκεια της παρέλασης στο διάσημο καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο, όταν ένα άρμα έπεσε πάνω σε έναν φράχτη, ο οποίος διαχωρίζει τις κερκίδες από το πεζοδρόμιο.

Το τεράστιο άρμα, βάρους τριών τόνων, της ομάδας Paraiso de Tuiuti εξετράπη της πορείας του, καθώς έστριβε για να πάρει θέση στο σαμπαδρόμιο, μόλις είχε ξεκινήσει η εκδήλωση χθες το βράδυ. Καθώς οι χειριστές του προσπάθησαν να το επαναφέρουν, κατέληξε πάνω σε μια ομάδα θεατών.

Οι διοργανωτές είπαν ότι 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν και 8 διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, τρεις εξ αυτών έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Μια γυναίκα υπέστη κατάγματα και στα δύο της πόδια και παραμένει στο νοσοκομείο.

Η ολονύχτια παρέλαση δεν αναβλήθηκε μετά το ατύχημα και οι έξι από τις καλύτερες σχολές σάμπα της πόλης συνέχισαν να προσφέρουν θέαμα. Κάθε χρόνο άλλωστε δαπανώνται εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να συναγωνιστούν για τον τίτλο του πρωταθλητή του καρναβαλιού και χιλιάδες χορευτές διασχίζουν, χορεύοντας ξέφρενα, την λεωφόρου μήκους 700 μέτρων.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή του ατυχήματος!

Πηγή φωτογραφιών: carnaval.uol.com.br