Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Πήγε σε ζωντανή εκπομπή για να δει αν ο φίλος της την απατά και ανακάλυψε κάτι πολύ χειρότερο! (vid)

Newsbomb

Ούτε στο χειρότερο εφιάλτη της δεν μπορούσε να φανταστεί το σοκ που υπέστη μια γυναίκα σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή.

Στα αυτιά της Ginger είχαν μπει… ψύλλοι ότι ο σύντροφός της Brad την απατούσε και έτσι αποφάσισε να πάρει απαντήσεις μέσω μιας τηλεοπτικής εκπομπής που θυμίζει περισσότερο ριάλιτι και ειδικεύεται σε αυτό ακριβώς: Να χωρίζει ζευγάρια!

Η γυναίκα λοιπόν έβαλε το φίλο της να περάσει από ανιχνευτή ψεύδους προκειμένου να διαπιστώσει μια και καλή αν την είχε κάνει ταρανδίνα! Μόνο που αυτό, όπως τελικά αποδείχθηκε ήταν το μικρότερο κακό…

Ο Brad παρακαλά τη φίλη του να μείνουν μαζί ό,τι και αν δείξει το τεστ αλήθειας, μόνο που εκείνη έχει άλλη άποψη και ξεσπά σε λυγμούς μόλις διαπιστώνει ότι την απατά.

ginger2

Το ισχυρότερο σοκ πάντως δεν έχει έρθει ακόμα, αφού στη συνέχεια η Ginger μαθαίνει ότι η λέξη απιστία έχει γίνει συνώνυμη του ονόματός του, αφού ο φίλος της είχε για χόμπι να «ψαρεύει» και να πηγαίνει με γυναίκες μέσω Facebook…

Και πάλι όμως, το χειρότερο δεν είχε αποκαλυφθεί ακόμα. Γιατί μία από αυτές τις γυναίκες – την οποία πάντως δεν γνώρισε στα social media – ήταν η ίδια η μητέρα της που έτυχε να κάθεται δίπλα της!

Δείτε στο βίντεο τι ακολούθησε!