Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Πτήση στον τρόμο: Αεροπλάνο με 141 επιβάτες τυλίγεται στις φλόγες – Δείτε συγκλονιστικά βίντεο

Newsbomb

Σκηνές πανικού εκτυλίχθησαν όταν ένα περουβιανό αεροσκάφος Μπόινγκ 737 με 141 επιβαίνοντες, βγήκε εκτός διαδρόμου κατά την διαδικασία προσγείωσης και τυλίχθηκε στις φλόγες στο αεροδρόμιο Φρανσίσκο Κάρλε στο Περού, περίπου στις 16:30 (τοπική ώρα), γεγονός το οποίο επιβεβαίωσε και η ιδιοκτήτρια εταιρεία.

Από τους 141 επιβαίνοντες στο αεροσκάφος, κανένας δεν υπέστη σοβαρές κακώσεις από το ατύχημα, σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία, η οποία συμπλήρωσε σε σχετική ανακοίνωση ότι όλοι οι επιβάτες εγκατέλειψαν το αεροσκάφος με ασφάλεια.

Παρ΄όλα αυτά, τουλάχιστον 26 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων κι ένα παιδί, τραυματίστηκαν στο ατύχημα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Le Republica.

Σύμφωνα με την επιβάτιδα Τζέσικα Νούνιες, στο τηλεοπτικό κανάλι Canal N, ο πιλότος προφανώς έχασε τον έλεγχο του αεροσκάφους κατά την προσγείωση, με αποτέλεσμα να σπάσει το δεξί φτερό του από όπου και ξεκίνησε η φωτιά.

Το Boeing «αντιμετώπισε μηχανική βλάβη στο σύστημα προσγείωσης, το οποίο προκλήθηκε από ένα πρόβλημα στο στεφάνι του ενός τροχού», εξήγησε από την πλευρά του ο Χοσέ Κουέβα διοικητής της αστυνομίας της περιοχής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό RPP.