Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Viral: Σπάει «ταμεία» το νέο κομμάτι της Miley Cyrus – Δείτε το βίντεο κλιπ

Newsbomb

Στον αγαπημένο της Κρις Χέμσγουορθ είναι αφιερωμένο το νέο τραγούδι της Μάιλι Σάιρους. To βίντεο κλιπ του «Μάλιμπου», στο youtube, έχουν ήδη δει, σε λιγότερες από 24 ώρες, τουλάχιστον 4 εκατομμύρια θαυμαστές της αμερικανίδας τραγουδίστριας.

Αντίθετα με τα δύο προηγούμενα άλμπουμ της, στα οποία πειραματίστηκε με νέους ήχους, στο καινούργιο τραγούδι, αλλά και γενικότερα στο νέο άλμπουμ, επιστρέφει στις κάντρι ρίζες της και τις συνδυάζει με τον ανέμελο ήχο της Καλιφόρνια. Ο ήχος αντανακλά και το νέο της λουκ που είναι πιο χαμηλών τόνων. Στο βίντεο κλιπ φοράει ένα αέρινο φόρεμα και περπατάει ανέμελη και χαμογελαστή στην παραλία.

Το τραγούδι έχει το όνομα της πόλης όπου ζει το ζευγάρι, αλλά το τραγούδι είναι πολλά περισσότερο από μία αναφορά στο σπίτι τους.

Περιλαμβάνει ακόμα και πολλά… γλυκά υπονοούμενα για τη σχέση του ζευγαριού. «Ποτέ δεν θα σε πίστευα τρία χρόνια πριν αν μου έλεγες ότι θα ήμουν εδώ και θα έγραφα αυτό το τραγούδι», λέει ένας από τους στίχους.

Την προσοχή έχει τραβήξει και το εξώφυλλο του άλμπουμ, στο οποίο η Μάιλι δείχνει για πρώτη φορά το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters