Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

«Αποκάλυψη Τώρα»: Αυτό είναι το νέο trailer της 7ης σεζόν του Game of Thrones που «κόβει» την ανάσα

Newsbomb

Το Game of Thrones επιστρέφει στη μικρή οθόνη για έβδομη σεζόν στις 16 Ιουλίου και στο trailer που δημοσιεύθηκε πριν λίγες ώρες η μάχη για το Westeros δείχνει πιο αιματηρή από ποτέ.

Δείτε το τρέιλερ που έχει ξεπεράσει τις 11 εκατομμύρια θεάσεις σε λίγες μόλις ώρες από τη δημοσίευση του.

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, ακόμα περισσότερο Game of Thrones θα δώσει στους θεατές του το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο HBO. Όχι όμως μόνο για νέους κύκλους της σειράς που έχει εκατομμύρια θεατές σε όλον τον κόσμο αλλά και νέες παράλληλες σειρές που θα αναφέρονται είτε σε περιόδους πριν από αυτή που εκτυλίσσονται τα γεγονότα της υπάρχουσας σειράς (prequel) είτε σε εποχή μεταγενέστερη από αυτή του σημερινού Game of Thrones (sequel).

Το τηλεοπτικό δίκτυο σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι έχει κλείσει συμφωνίες με τέσσερις σεναριογράφους οι οποίοι «θα εξερευνήσουν διαφορετικές χρονικές περιόδους από το ευρύ και πλούσιο σύμπαν του Ρ. Μάρτιν».

«Δεν υπάρχει ακριβές χρονοδιάγραμμα για αυτές τις συμφωνίες. Θα πάρουμε όσο χρόνο χρειάζονται οι συγγραφείς και όπως με όλα τα εγχειρήματά μας θα εκτιμήσουμε τι έχουμε όταν θα ολοκληρωθούν όλα τα σενάρια», προσθέτει ακόμα το δίκτυο στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι ο Μάρτιν, ο συγγραφέας και δημιουργός των βιβλίων πάνω στα οποία βασίζεται η σειρά θα εμπλακεί επίσης στη συγγραφή των σεναρίων.

Το HBO δήλωσε ακόμα ότι οι δημιουργοί και οι παραγωγοί της σειράς εργάζονται πυρετωδώς για τον έβδομο κύκλο και παράλληλα βρίσκονται στη μέση της συγγραφής και της προετοιμασίας για τον όγδοο και τελευταίο κύκλο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters