Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Φωτιά Λονδίνο: Κραυγή απελπισίας από εγκλωβισμένα άτομα μέσα στον φλεγόμενο ουρανοξύστη (vid)

Newsbomb

Φωτιά Λονδίνο | Grenfell Tower: Συγκλονίζουν οι εικόνες που μεταδίδουν διαρκώς τα βρετανικά και διεθνή ΜΜΕ από τον καμένο 27όροφο ουρανοξύστη Grenfell Tower, ο οποίος τυλίχτηκε στις φλόγες νωρίς τα ξημερώματα της Τετάρτης (14/06/2017) υπό άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες.

Τα πλάνα είναι σοκαριστικά: Παγιδευμένοι άνθρωποι μέσα στα διαμερίσματά τους κάνουν νεύματα κρατώντας σεντόνια και πανιά, ζητώντας βοήθεια από τα σωστικά συνεργεία, ώστε να τους απεγκλωβίσουν από το κτήριο.

Άλλοι, πάλι, μην αντέχοντας τους πυκνούς καπνούς και τη φωτιά, πηδούν στο κενό, από μεγάλο ύψος και σκοτώνονται.

Εν τω μεταξύ, ανατριχίλα προκαλούν οι απεγνωσμένες κραυγές μιας γυναίκας η οποία έχει εγκλωβιστεί στο κτήριο των 27 ορόφων, το οποίο φλέγεται από τα ξημερώματα της Τετάρτης (14/05), στα δυτικά της βρετανικής πρωτεύουσας.

«Χρειάζομαι βοήθεια, χρειάζομαι βοήθεια, σας παρακαλώ», ακούγεται να φωνάζει η γυναίκα, εγκλωβισμένη στις φλόγες που έχουν τυλίξει το κτήριο Grenfell Tower στο δυτικό Λονδίνο.

Ο άνθρωπος που τραβάει το βίντεο σπεύδει να ενημερώσει -όπως ακούγεται- έναν πυροσβέστη προκειμένου να σπεύσει να βοηθήσει την εγκλωβισμένη.

Δείτε το βίντεο με τις κραυγές απελπισίας της εγκλωβισμένης γυναίκας:

«Μη με εγκαταλείπεις!»

Στα πλάνα που ακολουθούν πυροσβέστες και πολίτες προσπαθούν να εντοπίσουν εγκλωβισμένους.

«Ποιος είναι ο αριθμός του ορόφου σου;», «ποιος είναι ο αριθμός της πόρτας σου;»... Με απεγνωσμένες κραυγές οι άνθρωποι που βρίσκονται εκτός του κτηρίου προσπαθούν να συγκεντρώσουν στοιχεία από τους εγκλωβισμένους προκειμένου να τους εντοπίσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Κάποια στιγμή, ακούγεται ένας άνθρωπος να φωνάζει: «Μη με εγκαταλείπεις!».

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr τα απίστευτα πλάνα που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ

Διαβάστε εδώ λεπτό προς λεπτό όλο το χρονικό της μεγάλης πυρκαγιάς στο Λονδίνο