Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Signs: Ακούστε το νέο τραγούδι του Drake σε συνεργασία με τον γαλλικό οίκο Louis Vuitton

Newsbomb

Ο Καναδός ράπερ Drake ένωσε τις δυνάμεις του με τον γαλλικό οίκο Louis Vuitton και κυκλοφόρησε νέο τραγούδι με τίτλο «Signs».

To τραγούδι παρουσιάστηκε χθες στην επίδειξη μόδας της συλλογής ανδρικών ρούχων Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 του οίκου Louis Vitton στο Παρίσι.

Εμπνευσμένο από τη συλλογή του Βρετανού σχεδιαστή Κιμ Τζόουνς, καλλιτεχνικού διευθυντή του ανδρικού τμήματος της LV, το τραγούδι, η παραγωγή του οποίου έγινε από την εταιρεία OVO του τραγουδιστή, είναι ένα κλασικό κομμάτι Drake, με moody R & B μελωδία και στίχους Hip-Hop.

Με ένα post του στο Instagram, ο Drake δημοσίευσε τη φράση «Drake signs» μαζί με το λογότυπο του LV, αναγγέλλοντας την κυκλοφορία του τραγουδιού.

Είναι βέβαιο, αναφέρουν δημοσιεύματα στο διεθνή Τύπο, πως το κομμάτι αυτό θα μπει στη λίστα με ανάλογα τραγούδια που είναι εμπνευσμένα από σχεδιαστές, όπως το «Raf» από τον A$AP Mob και το «Chanel» από τον Frank Ocean

Και ο Κιμ Τζόους ανάρτησε την είδηση της κυκλοφορίας του τραγουδιού στο Instagram με μία εικόνα με floral σχέδια με το όνομα του Drake, τον τίτλο του τραγουδιού και τo λογότυπο LV.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters)