Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Viral: Σπάει «ταμεία» το νέο κομμάτι των Garbage – Δείτε το βίντεο κλιπ

Newsbomb

Οι Garbage, το συγκρότημα της alternative rock κυκλοφόρησαν ένα νέο, πολιτικά φορτισμένο, βίντεο για το νέο τους single «No Horses».

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του τραγουδιού, που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, θα διατεθούν στο τέλος του 2018 για τους σκοπούς της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού.

Η μπάντα, που είναι σε περιοδεία στις ΗΠΑ με τους «Blondie» και τους «Deap Vally» δημοσίευσε το βίντεο που θα συνοδεύει το κομμάτι, στο οποίο κυριαρχούν σκηνές από διαδηλώσεις, ένοπλους αστυνομικούς και παιδιά που λιμοκτονούν.

Η τραγουδίστρια του γκρουπ, Σίρλεϊ Μάνσον εμφανίζεται στο βίντεο κλιπ ντυμένη Κοκκινοσκουφίτσα.

Ο σκηνοθέτης Σκοτ Στάκεί εξήγησε: «Έχω παρατηρήσει ότι όταν οι κυβερνήσεις αγνοούν τους πολίτες τους για τη δική τους απληστία, τότε ακολουθεί ένα σάουντρακ που συνήθως είναι εντυπωσιακά σκληρό. Όπως το “Mississippi Goddam” της Nina Simone ή το “Straight To Hell” των Clash. Το “No Horses” με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν γίνομαι παρανοϊκός, είναι πραγματικά δύσκολες εποχές.

«Οι στίχοι είναι τόσο δυνατοί, οπότε η πρόκληση ήταν να προσθέσω κάτι οπτικά που δεν θα κατέστρεφε την προσωπική ερμηνεία» ανέφερε ο σκηνοθέτης σε δελτίο τύπου, σύμφωνα με το ΝΜΕ.

Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, το εικονικό συγκρότημα κυκλοφόρησε ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο με τίτλο «Αυτός είναι ο θόρυβος που με κρατά ξύπνιο» (This Is The Noise That Keeps Me Awake). Περιλαμβάνει παλιές φωτογραφίες της μπάντας καθώς και κομμάτια γραμμένα από τα τέσσερα μέλη της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters