Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το «σπίτι του τρόμου» - Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο (Vid+Pics)

Newsbomb

Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις μετά την απελευθέρωση των 13 παιδιών τα οποία κρατούσαν οι γονείς φυλακισμένα στο σπίτι - κολαστήριο της οικογένειας κάτω από απάνθρωπες συνθήκες.Στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο το ζευγάρι ανανεώνει τους όρκους του μαζί με τα παιδιά του, όπου τίποτα δε φανερώνει το διεστραμμένο μυστικό που κρυβόταν πίσω από τα χαμόγελα.

Ο 57χρονος David Turpin και η 49χρονη Louise Turpin συνελήφθησαν την Κυριακή (14/01) και σε βάρος του απαγγέλθηκαν 9 κατηγορίες βασανισμού και 10 κατηγορίες έκθεσης παιδιών σε κίνδυνο, αφού μια 17χρονη κατάφερε να το σκάσει από το σπίτι στο Πέρις, σε απόσταση 115 χιλιομέτρων ανατολικά του Λος Άντζελες και τηλεφώνησε στην αστυνομία.

3000

Ερωτήματα ωστόσο προκαλεί το πώς κατάφερε το ζευγάρι να καλύψει τη δράση του όλα αυτά τα χρόνια, δίχως κανείς να έχει ειδοποιήσει τις Αρχές για τις μαρτυρικές στιγμές που ζούσαν τα 13 παιδιά.

fort worth 1

Όπως μεταδίδει η Evening Standard γείτονας περιέγραψε πως οι γονείς έβαζαν τα παιδιά να περπατάνε σε κύκλους επί ώρες μέσα σε ένα δωμάτιο, ακόμη και τα ξημερώματα. Ο γείτονας ανέφερε μάλιστα ότι δεν είδε ποτέ του τα παιδιά αυτά να παίζουν, ενώ έμοιαζαν να περπατούν με στρατιωτικό βηματισμό και μιλούσαν πολύ περίεργα όταν κάποιος τους απηύθυνε το λόγο.

Εντύπωση προκαλεί πάντως ότι πολλοί από τους γείτονες, πίσω από τα ερμητικά κλειστά παράθυρα του σπιτιού, δεν ήξεραν καν ότι μέσα σε αυτό ζουν 13 παιδιά.

rio vista 2

Παράλληλα, η αδερφή της Louise, είπε ότι είχε να δει 19 ολόκληρα χρόνια την αδερφή της, ενώ δεν είχε ποτέ επισκεφθεί το σπίτι της και επικοινωνούσε μαζί της τηλεφωνικά. «Δεν ξέραμε καν τη διεύθυνσή τους» αποκάλυψε η 41χρονη Elizabenth Jane Flores, τονίζοντας ότι η αδερφή της αρνούταν να της δώσει κάποιο από τα ανίψια της να μιλήσουν στο τηλέφωνο κάθε φορά που της το ζητούσε, όπως μεταδίδει η Mirror.

Μάλιστα, οι γονείς της κάθε φορά που πήγαιναν στην Καλιφόρνια να επισκεφθούν την οικογένεια, δεν τους επέτρεπαν ποτέ να δουν τα παιδιά, αλλά ούτε και να πάνε στο σπίτι τους. «Κάθε φορά έφευγαν κλαίγοντας», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι - κολαστήριο στη Gallery του Newsbomb.gr