Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ - Κατάρρευση πεζογέφυρας: Στους έξι ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών (pics&vids)

Newsbomb

Ο νεότερος απολογισμός των θυμάτων της τραγωδίας που «γράφτηκε» χθες (15/03) στο Μαϊάμι της Φλόριντα, κάνει λόγο για έξι νεκρούς.

ΕΞΑΝΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΕΠΙΖΩΝΤΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ

Εξανεμίζονται οι ελπίδες για την ανεύρεση επιζώντων κάτω από τα συντρίμμια της πεζογέφυρας που κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος την Πέμπτη στο Μαϊάμι, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι αστυνομικές αρχές της πόλης.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μαϊάμι Αλβάρο Ζαμπαλέτα, ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα, έφτασε τους έξι ενώ δέκα ακόμα νοσηλεύονται, με τους δύο από αυτούς να παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση.

Βίντεο από τη στιγμή της κατάρρευσης στην αρχή του άρθρου

Τα σωστικά συνεργεία εργαζόντουσαν όλη τη νύχτα με τη βοήθεια εκπαιδευμένων σκύλων για την ανεύρεση επιζώντων, ενώ οι έρευνές τους επικεντρώνονται πλέον στην αναζήτηση σορών, πρόσθεσε.

«Δυστυχώς από επιχείρηση διάσωσης έχει μετατραπεί σε επιχείρηση περισυλλογής πτωμάτων», είπε το πρωί, προσθέτοντας ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί καθώς κι άλλα οχήματα μπορεί να βρίσκονται ακόμη κάτω από τα ερείπια της πεζογέφυρας.

Μηχανικοί εκφράζουν φόβους ότι ενδέχεται να καταρρεύσουν και οι δομές στις δύο άκρες της πεζογέφυρας, η οποία είχε τοποθετηθεί το Σάββατο και δεν είχε ακόμη ανοίξει στο κοινό.

miami pezogefyra7

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

miami pezogefyra5
Η πεζογέφυρα αυτή βάρους 950 τόνων αποσκοπούσε να συνδέσει το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Φλόριντα με τις εστίες των φοιτητών. Τουλάχιστον 8 αυτοκίνητα παγιδεύτηκαν κάτω από τα ερείπια της πεζογέφυρας, η οποία κατέρρευσε χθες το βράδυ πάνω σε έναν αυτοκινητόδρομο έξι λωρίδων.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Πηγή φωτογραφιών, βίντεο: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Twitter

Διαβάστε επίσης:

Στα... άκρα! Τουρκικά πλοία, υποβρύχια, ελικόπτερα και πεζοναύτες απέναντι από τη Μυτιλήνη

Οργή για το απίστευτα προσβλητικό αντίο του Νεϊμάρ στον Στίβεν Χόκινγκ (pic)