Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Αμείλικτα ερωτηματικά για το «μακελάρη»

Newsbomb

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ανθρώπων που βρίσκονταν μέσα στο νυχτερινό κέντρο του Πειραιά.

Ζωντανά στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, μίλησε η μητέρα μιας κοπέλας που έζησε από πρώτο χέρι τη φρίκη αλλά και ένας νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο τραυματίας, ο οποίος περιέγραψε πως έζησε όλο το περιστατικό.

Η ερώτηση της μητέρας η οποία εδώ και τρεις μέρες είναι σε πλήρη αναστάτωση αφού τόσο το παιδί της, όσο και άλλοι θαμώνες γλίτωσαν από του χάρου τα δόντια, είναι γιατί ακόμα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του δράστη. «Ποιος έχει ψηφίσει τέτοιο νόμο; Είναι δυνατόν να πρέπει πρώτα να τους ρωτάνε;» αναρωτήθηκε προβληματίζοντας όλους τους παρευρισκόμενους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Εκεί που καθόταν το παιδί με την παρέα του είδε πίσω της κάτι λάμψεις. Το παιδί μου είχε χαζέψει. Είχε πάθει σοκ μόλις αντιλήφθηκε τι συμβαίνει. Αυτός ο αλήτης τραυμάτισε 15 παιδιά. Θέλω να πω περαστικά σε όλους. Και στο παλικάρι που έχει το μαγαζί. Είναι πολύ καλό παιδί. Τα παιδιά μου πάνε χρόνια στο μαγαζί του», τόνισε η γυναίκα, ενώ στη συνέχεια ξέσπασε:

«Ήταν πολλά παιδιά από την περιοχή μας. Φανταστείτε να τα είχε σκοτώσει αυτός. Τι θα γινόταν. Η παρέα της κόρης μου ήταν τέσσερα τραπέζια. Ευτυχώς τραυματίστηκαν ελαφρά μόνο δύο άτομα».

Στη συνέχεια, ο λόγος δόθηκε σε αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος νοσηλεύεται. Οι μαρτυρίες του είναι συγκλονιστικές:

«Εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβα τίποτα. Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Αυτός άρχισε να πυροβολεί παντού. Πέσανε κάτω όλες οι τζαμαρίες, εγώ χτύπησα τα χέρια μου. Άνοιξαν τρύπες και στα δύο μου χέρια. Επικράτησε πανικός.

Δεν αντιλήφθηκα κάποιον καυγά νωρίτερα. Δεν ξέρω γιατί ξεκίνησε τους πυροβολισμούς».

Στη συνέχεια ο κ. Παπαδάκης τόνισε στη μητέρα της κοπέλας, πως υπάρχει η πληροφορία ότι έξω από ένα παλιότερο σπίτι του δράστη έχει αφισοκολληθεί μήνυμα προς τον ίδιον, πως θα δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία του.

«Τι να το κάνουμε;» αναρωτήθηκε η γυναίκα. «Αυτός σε μια μέρα θα είναι στην Αλβανία, με τα πόδια μπορεί να πάει», τόνισε...

Υπενθυμίζουμε πως τα ξημερώματα του Σαββάτου, ένας άντρας περίπου 30 χρονών άνοιξε πυρ κατά πάντων μέσα σε νυχτερινό κέντρο του Πειραιά. Από τους πυροβολισμούς, 15 άτομα τραυματίστηκαν, ενώ ήδη οι εννιά από αυτούς έχουν φύγει από το νοσοκομείο και βρίσκονται στα σπίτια τους.