Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Δικηγόρος οικογένειας Γιακουμάκη: «Δεν αποκλείουμε κανένα ενδεχόμενο» (video)

Γιάννης Καλύβας Γιάννης Καλύβας

Καταιγιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων «δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανένα ενδεχόμενο», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Μπούκας, στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

Με την δήλωσή του αυτή ο κ. Μπούκας αφήνει ξεκάθαρα ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Βαγγέλης να έχει πέσει και θύμα δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων αναμένονται την Δευτέρα (23/3/2015), προκειμένου να είναι ολοκληρωμένη η έκθεση του ιατροδικαστή για τα αίτια θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο κ. Μπούκας συμπλήρωσε ότι το μόνο σίγουρο για την υπόθεση -όπως έχει αποδειχθεί και από το πόρισμα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης- είναι ότι ο 20χρονος Βαγγέλης ήταν θύμα επανελλειμμένων ακραίων περιστατικών βίας από συμφοιτητές του εντός της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων όπου φοιτούσε.

«Κάποιοι βιαιοπραγούσαν και κάποιοι γελούσαν, πράγμα που σημαίνει ότι αναιρείται η προσωπικότητα του ατόμου, υφίσταται εξεφτυλισμό και ο εξεφτυλισμός φέρνει την απόγνωση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ο ιδιωτικός ερευνητής που έχει προσλάβει η οικογένεια του 20χρονου φοιτητή δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο Βαγγέλης να άφησε σημείωμα στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

«Αν υπήρχε σημείωμα, δεν το ξέρουμε, πιθανόν και να υπήρχε. Δεν μπορούμε όμως να το γνωρίζουμε γιατί το δωμάτιο ήταν ξεκλείδωτο και ανάστατο. Θα μπορούσε να υπάρχει και σημείωμα και να το έχει πάρει οποιοσδήποτε», λέει ο κ. Βρόσγος και συνεχίζει: «μπορεί να ήταν επιβαρυντικό για κάποιους και να το εξαφάνισαν».