Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Γ. Παπαδάκης: Εγώ δεν στήνω σκετσάκια με τον Άδωνι για την τηλεθέαση

Σοφία Βεργοπούλου

Την απόφασή του να μην παρέχει πλέον μικρόφωνο στον Αδωνι Γεωργιάδη, δήλωσε σήμερα (26/3) στην εκπομπή του ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο δημοσιογράφος ζήτησε συγνώμη από τους τηλεθεατές για την παρεκτροπή του και τόνισε πως σε αυτήν την εκπομπή «έχουμε επιλέξει να δουλεύουμε ήρεμα».

Ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν κάθετος λέγοντας ότι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης «δε θα ξαναέρθει σε αυτήν την εκπομπή. Με οποιοδήποτε κόστος». Παράλληλα, δήλωσε ότι αν ο σταθμός τον υποχρεώσει να έχει καλεσμένο τον κ. Γεωργιάδη, εκείνος θα παραιτηθεί.

Τα «πράγματα ξέφυγαν» στη χθεσινή εκπομπή του ANT1 με τον Άδωνι Γεωργιάδη να φωνάζει ως είθισται, αλλά και να καταφέρεται εναντίον του Γ. Παπαδάκη λέγοντάς του ότι «γλύφει τον Τσίπρα». Η ατμόσφαιρα φορτίστηκε περαιτέρω, όταν ο Γ. Παπαδάκης σηκώθηκε όρθιος και προκάλεσε τον Αδωνι να πάρει πίσω τα λόγια του. Στη συνέχεια του είπε ότι δε θα πάρει μαθήματα από το μεγαλύτερο κωλοτούμπα της πολιτικής και αφού αντάλλαξαν μερικά ακόμη, κάθησαν και συνέχισαν την εκπομπή κανονικά.

Με δεδομένο πως έχουν υπάρξει κι άλλα τέτοια περιστατικά, πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για «σκετς» με στόχο την αύξηση της τηλεθέασης.

Ο Γιώργος Παπαδάκης σήμερα ανέλαβε να ξεκαθαρίσει θεωρητικώς τα πράγματα λέγοντας ότι «Εγώ για το χθεσινό επεισόδιο με τον Άδωνι θέλω καταρχήν να ζητήσω συγνώμη από εσάς, τους τηλεθεατές. αν ήμουν περισσότερο υπερβολικός. Αυτός ο άνθρωπος με εκνευρίζει και δε θα ξαναέρθει στην εκπομπή. Με οποιοδήποτε κόστος. Αν ο σταθμός με υποχρεώσει εγώ θα παραιτηθώ. Σε αυτήν την εκπομπή ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης δε θα θα ξανάρθει. Με προσβάλλει συστηματικά. Μπορεί να πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο εγώ θα τσιμπήσω. Το λάθος το δικό μου ξέρετε ποιο είναι; Ότι τσιμπάω. Και σας υπόσχομαι για να είμαι αξιοπρεπής απέναντί σας ότι δε θα ξαναείναι σε αυτήν την εκπομπή, γιατί όντως χθες τσίμπησα. Κι εγώ προσβολές δεν δέχομαι. Δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου. Ετσι με έμαθε ο μακαρίτης ο πατέρας μου ...και συγνώμη για τη χθεσινή έκρηξη. Σε αυτήν την εκπομπή ο κ. Γεωργιάδης Για να μη φανεί ότι στήνουμε μια διαδικασία για να κάνουμε τηλεθέαση. Εσείς (εννοώντας τον Άδωνι) και εγώ ότι στήνουμε σκετσάκι; Οχι.»

Μένει να δούμε αν θα κρατήσει την υπόσχεσή του...