Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και δήμαρχος ανοιξαν τα διόδια (vid&pics)

Γιάννης Καλύβας Γιάννης Καλύβας

Κινητοποίηση πραγματοποίησαν Αρχές, φορείς και κάτοικοι κατά των διοδίων την Κυριακή (5/4/2015).

Οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν από την κυβέρνηση να αναθεωρήσει τις συμβάσεις των διοδίων, ώστε όλοι οι πολίτες να μπορούν να χρησιμοποιούν τους σύγχρονους κλειστούς αυτοκινητόδρομους.

Μεταξύ των συγκεντρωμένων, που παραβρέθηκαν στην κινητοποίηση στα διόδια της Μαυρομαντήλας, ήταν και τρεις βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ της Φθιώτιδας που επεσήμαναν πως σύντομα η κυβέρνηση θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της.

Σε δηλώσεις τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κκ Κυριακάκης, Βέττας και η κ. Λέβα χαρακτήρισαν αποικιοκρατικές τις συμβάσεις παραχώρησης, ζήτησαν τον έλεγχο και την αναθεώρησή τους, προβάλλοντας συγχρόνως θέματα εξορθολογισμού των χρεώσεων στις διελεύσεις αλλά και των τελών που καταβάλλονται σε κάθε σταθμό διοδίων.

Οι εκπρόσωποι των φορέων δήλωσαν την αποφασιστικότητά τους να συνεχίσουν παρόμοιες συγκεντρώσεις και παρεμβάσεις και έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού κ. Σταθάκη που προανήγγειλε αναθεώρηση των συμβάσεων και εξορθολογισμό των χρεώσεων.

Παρόντες ήταν επίσης ο δήμαρχος της Λαμίας Νίκος Σταυρογιάννης, άλλοι αυτοδιοικητικοί, εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου, και απλοί πολίτες, αναφέρει το lamiareport.gr.

Πηγή βίντεο και φωτογραφιών: lamiareport.gr