Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Συγκεντρώσεις έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού για τη δίκη της Χρυσής Αυγής (Photos-Video)

Newsbomb

Σε εξέλιξη βρίσκονται το πρωί της Πέμπτης (07/05) οι συγκεντρώσεις έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί η δεύτερη ημέρα της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Από πολύ νωρίς το πρωί, κλούβες, περιπολικά, ΜΑΤ και δεκάδες αστυνομικοί έχουν αποκλείσει δρόμους γύρω από την περιοχή των φυλακών και στέκονται στην είσοδο και περιμετρικά του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Τραγική φιγούρα, είναι η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, η οποία, συνοδευόμενοι από φίλους του αδικοχαμένου γιού της μπήκε στο κτήριο των φυλακών όπου θα διεξαχθεί η δίκη.

koridallos4

Ήδη έχουν συγκεντρωθεί στο Δημαρχείο πολίτες και μέλη αριστερών οργανώσεων οι οποίοι ζητούν τη μεταφορά της δίκης σε άλλο σημείο ενώ συγκέντρωση έχουν προγραμματίσει αντιεξουσιαστές στη Γρηγορίου Λαμπράκη καθώς και μέλη και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής στην οδό Σολωμού.

koridallos3

Στόχος της Αστυνομίας είναι οι δύο «πλευρές» να μην συναντηθούν ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

koridallos5

Υπενθυμίζεται ότι κατά την πρώτη ημέρα της δίκης στις 20 Απριλίου όταν και η διαδικασία διακόπηκε για σήμερα Πέμπτη, φίλοι του Παύλου Φύσσα είχαν δεχθεί επίθεση από ομάδα αγνώστων λίγα στενά πιο μαρκιά από το δικαστήριο.