Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδιο έξω από το ΥΠΟΙΚ - Πέταξαν νερό σε Βαρουφάκη και δημοσιογράφους (video)

Newsbomb

Το επεισόδιο έλαβε χώρα κατά την άφιξη του Γιάνη Βαρουφάκη στο υπουργείο κι ενώ προσπαθούσε να μπει στο κτήριο, πολιορκούμενος από δημοσιογράφους.

Με τον Γιάνη Βαρουφάκη να αποτελεί το πρόσωπο της ημέρας, μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας (6/7) ήταν αναμενόμενο ότι έξω από το υπουργείο Οικονομικών θα γινόταν το αδιαχώρητο από δημοσιογράφους που θα ήθελαν να πάρουν μια δήλωσή του.

Όπερ και εγένετο, με τον χώρο μπροστά από την είσοδο του υπουργείου να έχει κατακλυστεί από δεκάδες δημοσιογράφους από ελληνικά και διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και αρκετούς πολίτες.

Την ώρα που ο πρώην υπουργός Οικονομικών δήλωνε στους δημοσιογράφους ότι «η μοναδική είδηση που μετράει σήμερα είναι το μεγαλειώδες "όχι" του ελληνικού λαού και πως αυτό θα ενισχύσει τον Αλέξη Τσίπρα στη διαπραγμάτευση», άγνωστος πέταξε μπουκάλι με νερό προς την κατεύθυνση τους.

Άγνωστο είναι αν ο «δράστης» είχε στόχο τους δημοσιογράφους ή τον ίδιο τον πρώην υπουργό, πάντως το επεισόδιο έληξε εκεί και δεν υπήρξε συνέχεια.