Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Δραματική μαρτυρία για το τροχαίο που προκάλεσε κόρη πρώην υπουργού στο Κολωνάκι (photos - video)

Newsbomb

«Η κοπέλα φώναζε Θεέ μου κάνε να αναπνεύσει». Με αυτά τα λόγια περιγράφειστοnewsbomb.gr,κάτοικος του Κολωνακίου,τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν μετά το θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε κόρη πρώην υπουργού, το βράδυ της Τετάρτης (23/9).

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Ένας άνδρας από τη Βουλγαρία, περίπου 40 ετών, έχασε τη ζωή του χθες βράδυ, σε τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε 38χρονη γυναίκα, κόρη γνωστού πολιτικού, στο Κολωνάκι.

Το μοιραίο συνέβη όταν η 38χρονη πάρκαρε το αυτοκίνητό της στην οδό Σκουφά και άνοιξε την πόρτα χωρίς να προσέξει, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο Ι.Χ. ο οδηγός μηχανής που περνούσε από το σημείο και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η 38χρονη, η οποία είναι κόρη πρώην υπουργού συνελήφθη και σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε να αφεθεί ελεύθερη και να διεξαχθεί προκαταρκτική εξέταση.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας κατοίκου της περιοχής που μίλησε στο newsbomb.gr για το δυστύχημα, στο σημείο έσπευσε ένας γιατρός που βρισκόταν κοντά και προσπάθησε να βοηθήσει τον τραυματία, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η γυναίκα ήταν πολύ σοκαρισμένη και έκλαιγε συνεχώς ενώ παρακαλούσε το Θεό να βοηθήσει τον άτυχο άνδρα.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο.