Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Μυστηριώδες τρέιλερ επιστημονικής φαντασίας: Ποιοι είναι οι 1100 που έρχονται με τον Βαρουφάκη;

Newsbomb

Τη φαντασία και την περιέργεια των χρηστών του διαδικτύου (και όχι μόνο) εξάπτει ένα μυστηριώδες τρέιλερ που είδε το φως της δημοσιότηταςτις τελευταίες ώρες και παραπέμπεισε ταινία χολιγουντιανής παραγωγής!

Και μπορεί ανάμεσα στους πρωταγωνιστές να εμφανίζεται ένας του… είδους όπως ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης, ωστόσο εντύπωση προκαλεί η παρουσία σε αυτό του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ανάμεσα σε άλλα -άγνωστα στο ευρύ κοινό- πρόσωπα, που παρουσιάζονται με το μικρό τους όνομα.

varoufakis1

Δεν είναι μάλιστα ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά 1101 και υπόσχονται να δώσουν τη λύση στο μυστήριο την Κυριακή 1η Νοεμβρίου!

«Οι 1101 Έρχονται» τιτλοφορείται το βίντεο το οποίο ξεκινάει… προειδοποιώντας: «Έρχονται και θα αλλάξουν τα πάντα οι 1101 την Κυριακή 1 Νοεμβρίου».

Αφού παρουσιάζονται μάλιστα κάποια πρόσωπα αναφέρεται πως οι 1101 έρχονται «για να αλλάξουν τα πάντα στην κοινωνία, στην πληροφορία, στην ιστορία, στη δημοκρατία».

grigoriadis2

Μήπως είναι η προαναγγελία του νέου πολιτικού κινήματος πάνω στο οποίο είχε αποκαλύψει ότι «εργάζεται» πλέον ο Γιάνης Βαρουφάκης, απλώνοντας το πέπλο του μυστηρίου;

Όπως και να έχει, η απάντηση θα δοθεί σε μερικές ημέρες. Εξάλλου ο πρώην ΥΠΟΙΚ έχει αποδείξει ότι γνωρίζει πολύ καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι…