Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Καρέ – καρέ το τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής του (vid)

Newsbomb

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης.

Η ΤΡΕΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Όλα συνέβησαν στις 08:20 το πρωί της Πέμπτης (18/02/2016) στο Ελληνικό. Το Ι.Χ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης ξέφυγε από την πορεία του και με μεγάλη ταχύτητα έσπασε τις προστατευτικές μπάρες και καρφώθηκε σε δέντρο.

Οι εικόνες από σημείο του δυστυχήματος προκαλούν ανατριχίλα καθώς εντοπίστηκαν και τα προσωπικά αντικείμενα του τραγουδιστή όπως το μπρελόκ του με τα αρχικά του «ΠΑΝ-ΠΑΝ».

Ο Παντελής Παντελίδης διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Η στιγμή ανακοίνωσης του θανάτου του...

Στο νοσοκομείο μετέβη επιχειρηματίας γνωστού νυχτερινού κέντρου, ο οποίος και αναγνώρισε τη σορό του άτυχου τραγουδιστή. Λίγο αργότερα έφτασε και ο αδελφός του.

Οι κοπέλες μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό. Μία εκ των δύο, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το STAR, υπέστη ακρωτηριασμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ GALLERY: