Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Οργή λαού κατά Τσίπρα με αφορμή το Brexit (videos)

Newsbomb

Την αγανάκτηση και την έκρηξη του ελληνικού λαού έχουν προκαλέσει οι εξελίξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την απόφαση για αποχώρηση από την Ε.Ε.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟ NEWSBOMB.GR - «Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ»

Στον ελληνικό λαό ξυπνούν μνήμες από το καλοκαίρι του 2015 και το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. Τότε που Έλληνες είχαν ψηφίσει κατά των μέτρων λιτότητας, κατά της βάρβαρης, αντιλαϊκής, μνημονιακής πολιτικής και ο «αριστερός» πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας είχε μετατρέψει το «ΟΧΙ» του λαού σε ντροπιαστικό «ΝΑΙ».

Πλέον ο κ. Τσίπρας είναι απολύτως έκθετος απέναντι στην ειλημμένη δημοκρατική απόφαση των Βρετανών πολιτών να θέσουν τη χώρα τους εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο άνθρωπος που ενώ προεκλογικά μιλούσε για «ντέφια και ζουρνάδες» και φώναζε «go back στη συντηρητική νομενκλατούρα», κατόπιν στήριξε όσο κανείς τις φωνές των τεχνοκρατών και των άτυπων διευθυντηρίων που επί χρόνια ρημάζουν και διαλύουν τις ζωές όχι μόνο των Ελλήνων αλλά και των υπολοίπων λαών της Ευρώπης.

Ο ελληνικός λαός όμως δεν μπορεί να παραμένει ταπεινωμένος, κύριε Τσίπρα.

Το Newsbomb.gr μίλησε με πολίτες οι οποίοι ζητούν εξηγήσεις από τον Έλληνα πρωθυπουργό. «Γιατί μας πρόδωσε;», ρωτούν.

«Τον ψηφίσαμε, τον στηρίξαμε και αυτός μας φόρτωσε με φόρους», λέει μία αγανακτισμένη πολίτης. Μία πραγματικά αγανακτισμένη, όχι σαν αυτές και αυτούς που κυκλοφορούσαν κάποτε στο Σύνταγμα χτίζοντας την πολιτική τους καριέρα…

«Ο Τσίπρας έπρεπε να κάνει λογαρισμό με τους Ευρωπαίους, όχι έντιμο συμβιβασμό, όπως είπε», σημειώνει ένας άλλος πολίτης, φανερά εκνευρισμένος από την κυβερνητική πολιτική.

«Να φύγουμε και εμείς από την ΕΕ, να έχουμε αυτονομία», σημειώνει ένας τρίτος πολίτης που μίλησε στην κάμερα του Newsbomb.gr.

Στην ίδια λογική κινούνται κι άλλοι πολίτες...

Δείτε τα βίντεο:

Είναι προφανές πως ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο, ούτε έχει μνήμη χρυσόψαρου. Ο Αλέξης Τσίπρας αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων και λίγος για να ηγηθεί της αντίστασης απέναντι στους δανειστές. Ο λαός όμως έχει φτάσει στα όρια του και δεν θα αργήσει η ώρα που θα σηκώσει μόνος του το λάβαρο.