Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Πόσο θα διαρκέσουν οι βροχές; (vid)

Newsbomb

Δείτε σε ποιες περιοχές θα συνεχίσει να βρέχει τις επόμενες ώρες - Πότε θα... επιστρέψει ο ήλιος - Πρόγνωση για την υπόλοιπη εβδομάδα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Καθώς το μεγαλύτερο μέρος της χώρας είναι… σκεπασμένο από σύννεφα βροχής και στις περισσότερες περιοχές βρέχει, η πρόβλεψη της ΕΜΥ για τα επόμενα εικοσιτετράωρα «βλέπει» βελτίωση του καιρού από την Πέμπτη.

Αναλυτικότερα σήμερα Τρίτη, στην Αττική αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού από το απόγευμα ενώ στη Θεσσαλονίκη, οι τοπικές βροχές και οι καταιγίδες θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, οι βροχές και οι καταιγίδες που κατά τόπους είναι ισχυρές, αναμένεται να εξασθενήσουν από το βράδυ όπως και στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σταδιακά από το απόγευμα, όπως αναμένεται να γίνει και στις Κυκλάδες ενώ στην Κρήτη αναμένονται λίγες τοπικές βροχές μέχρι το βράδυ.

Τέλος, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, οι βροχές και οι κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να εξασθενήσουν από το βράδυ ενώ στα Δωδεκάνησα οι νεφώσεις θα πυκνώσουν το απόγευμα και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές.

Η πρόγνωση για αύριο Τετάρτη (12/11)

Στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα που πιθανόν πρόσκαιρα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, βαθμιαία και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών.
Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία στα δυτικά θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός την υπόλοιπη εβδομάδα:

Πέμπτη 13-10-2016
Καιρός: Γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στο ανατολικό Αιγαίο τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση.

Παρασκευή 14-10-2016
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Στα δυτικά, ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά, από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στο αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο.

Σαββάτο 15-10-2016
Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.
Άνεμοι: Στα δυτικά, ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο, πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά, από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Κυριακή 16-10-2016 και Δευτέρα 17-10-2016
Καιρός: Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές, παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών.
Άνεμοι: Στα δυτικά, από ανατολικές διευθύνεις 3 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Στα ανατολικά, βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 πιθανόν τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε πτώση.