Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστικό: Η μητέρα του μικρού Μπεν ξεσπά σε δάκρυα όταν της δείχνουν το αυτοκινητάκι (vid)

Newsbomb

Ένα μικρό αυτοκίνητο είναι σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης το αντικείμενο που έδειξαν οι αστυνομικοί του Νότιου Γιορκσάιρ στη μητέρα του μικρού Μπεν Νίνταμ, υποστηρίζοντας ότι επιβεβαιώνεται το σενάριο που ερευνούσαν και θέλει το μικρό αγόρι να έπεσε θύμα δυστυχήματος πριν από 25 χρόνια στην Κω.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, όταν οι αστυνομικοί έδειξαν το αυτοκινητάκι στην Κέρι Νίνταμ αυτή ξέσπασε σε δάκρυα, καθώς σε αυτό αναγνώρισε ένα από τα παιχνίδια που είχε μαζί του ο γιος της λίγο πριν εξαφανιστεί στην Κω.

Αυτό κατά τον επικεφαλής των ερευνών, Τζον Κάζινς είναι το σημαντικότερο από τα συνολικά 93 αντικείμενα ενδιαφέροντος που εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια των νέων πολυήμερων ερευνών στο νησί.

Όπως εξήγησε τα περισσότερα από τα άλλα 92 αντικείμενα είναι «χαμηλού ενδιαφέροντος», αλλά παρόλα αυτά θα μεταφερθούν προς περαιτέρω έρευνα στη Βρετανία.

Υπενθυμίζουμε ότι σε συνέντευξη Τύπου για το τέλος των ερευνών που διήρκεσαν 21 μέρες, ο Κάζινς επέμεινε στο σενάριο που θέλει το μικρό Μπεν να χτυπήθηκε από εκσκαφέα κατά τη διάρκεια εργασιών το 1991.