Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στην Αθήνα: Αδίστακτοι ληστές χτυπούν άγρια ηλικιωμένους μέρα – μεσημέρι (βίντεο - ντοκουμέντο)

Newsbomb

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αδίστακτων ληστών που επιτίθενται με αγριότητα σε ανυποψίαστους ηλικιωμένους προκειμένου να τους ληστέψουν.

Σοκάρουν οι εικόνες από κάμερα ασφαλείας πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίες δείχνουν τη βάναυση επίθεση που δέχεται μια γυναίκα από ληστή.

Το σχέδιο της σπείρας ξεδιπλώνεται μέσα σε δύο μόλις λεπτά, καρέ καρέ μέσα από δύο κάμερες. Η μια βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας εσωτερικά και η άλλη, βλέπει στο δρόμο.

Αρχικά, ένας εκ των ληστών πιάνει την κουβέντα σε μια ανυποψίαστη γυναίκα και μπαίνει μαζί της στο εσωτερικό της πολυκατοικίας ενώ ο συνεργός του περιμένει έξω, στο δρόμο.

Δείτε βίντεο από την εξωτερική κάμερα της πολυκατοικίας:

Στη συνέχεια, ο πρώτος ακολουθεί τη γυναίκα όταν εκείνη πηγαίνει προς το διαμέρισμά της.

Αμέσως μετά στην πολυκατοικία μπαίνει η δεύτερη ηλικιωμένη, στην οποία επιτίθεται χτυπώντας την άγρια στο πρόσωπο ο δεύτερος δράστης, που μαζί με τον συνεργό του τρέπονται σε φυγή.

Τα βίντεο ανέβασε στο facebook ο γιος ενός εκ των θυμάτων, ο οποίος αναφέρει ότι η ληστεία σημειώθηκε στα Κάτω Πατήσια χθες Δευτέρα (19/12) στις 12:30 το μεσημέρι, ενώ οι δύο γυναίκες επέστρεφαν από τη λαϊκή και ζητά απ' όποιον μπορεί να βοηθήσει για τον εντοπισμό των ληστών, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής το οποίο έχει αναλάβει την υπόθεση.