Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Ταύρο (vid+pics)

Newsbomb

Ειδήσεις | Φωτιά τώρα: Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε το βράδυ η μεγάλη φωτιά πουξέσπασε στις 17:37 το απόγευμα της Κυριακής (15/01/2017)σε υπαίθρια μάντρα με ελαστικά που βρίσκεται επί της οδού Θέμιδος 25 στον Ταύρο.

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr πλάνα από τη φωτιά στον Ταύρο

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Επί τόπου επιχειρούν 17 οχήματα Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 51 πυροσβέστες, προκειμένου να κατασβήσουν την πυρκαγιά, ενώ στην περιοχή έχουν μετέβησαν και εκσκαφείς από το δήμο Νίκαιας - Ρέντη, ώστε να βοηθήσουν στην απομάκρυνση απορριμμάτων και άλλων εύφλεκτων υλικών που υπάρχουν μέσα στο χώρο της μάντρας.

Δείτε τι δήλωσε στο Newsbomb.gr η αντιδήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη, Μαρία Αραβαντινού

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, οι πυροσβέστες επιχειρούν να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο, έτσι ώστε να μην επεκταθεί σε παρακείμενες επιχειρήσεις. Η πυρκαγιά δεν φαίνεται να απειλεί κατοικημένες περιοχές, καθώς εκδηλώθηκε σε αραιοκατοικημένη περιοχή, όπου υπάρχουν, όμως, αρκετές αποθήκες και βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Νωρίτερα, οι πυροσβεστικές δυνάμεις απέκλεισαν την περίμετρο της μάντρας και προσέγγισαν με ιδιαίτερη προσοχή στο σημείο όπου εκδηλώθηκε η φωτιά, καθώς σημειώθηκαν ισχυρές εκρήξεις, πιθανότατα σε φιάλες προπανίου ή υγραερίου που βρίσκονταν μέσα στο χώρο.

Οι εκρήξεις έγιναν ιδιαίτερα αισθητές στις γύρω περιοχές, προκαλώντας πανικό στους πολίτες.

Σύμφωνα, πάντα, με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει άτομο που να έχει εγκλωβιστεί, ενώ η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Δείτε πιο πάνω στη photo gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από τις εκρήξεις που προκλήθηκαν μέσα στην υπαίθρια μάντρα ελαστικών