Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός – Τάσος Αρνιακός: Έρχεται νέα κακοκαιρία από βδομάδα – Πού θα χιονίσει

Newsbomb

Καιρός: Ο «Βίκτωρ» σκέπασε από το βράδυ της Κυριακής (15/01/2017) τη χώρα – Χιόνια και καταιγίδες συνθέτουν το σκηνικό του καιρού σήμερα – Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) - Έρχεται ένα νέο σύστημα από την ερχόμενη εβδομάδα που θα φέρει βροχές και καταιγίδες, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, Τάσο Αρνιακό.

Ο καιρός έχει αγριέψει και πάλι καθώς ο «Βίκτωρ» σαρώνει τη χώρα προκαλώντας ξανά -μετά το χιονιά «Αριάδνη», πολλά προβλήματα.

Από το πρωί της Τρίτης (17/01) στο Ιόνιο, την Ήπειρο και την Ηλεία βρέχει, ενώ βροχοπτώσεις σημειώνονται και στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ο γνωστός μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός, από το πρωί χιονίζει σε Μακεδονία και Θράκη.

Δείτε εδώ πού χιονίζει αυτή την ώρα

Στην Αττική άστατος θα είναι σήμερα ο καιρός με ψιλόβροχα, ενώ από το βράδυ θα αρχίσουν να φαινόμενα να παρουσιάζουν εξασθένηση. Η θερμοκρασία στην Αττική θα αγγίξει τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στις ορεινές περιοχές και χιονόνερο στις ημιορεινές. Η θερμοκρασία έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας

Από την Πέμπτη, τα έντονα φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν, ωστόσο, όπως είπε ο Τάσος Αρνιακός, «από εβδομάδα έρχεται ένα νέο σύστημα, με νοτιάδες και αρκετές βροχές και καταιγίδες». Συμπλήρωσε, όμως, πως δεν φαίνεται να είναι ισχυρό. Ωστόσο, ο μετεωρολόγος εμφανίστηκε επιφυλακτικός για το τι θα συμβεί από Δευτέρα, καθώς, όπως τόνισε είναι πολύ νωρίς να κάνουμε προβλέψεις για την επόμενη εβδομάδα. «Είναι ακόμα Τρίτη» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για το χιονιά που σαρώνει τη χώρα μας