Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Στο κρατητήριο η 20χρονη μητέρα που εγκατέλειψε στο δρόμο τα τρία της παιδιά (vid)

Newsbomb

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που αφορούν στην υπόθεση εγκατάλειψης των τριών ανήλικων κοριτσιών σε δρόμο της Πάτρας.

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ

Στην Ασφάλεια Πάτρας κρατείται η νεαρή που πριν καλά καλά κλείσει τα 20 της χρόνια, είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και συγκλόνισε το πανελλήνιο με την κίνησή της να αφήσει τρία από αυτά, μόνα τους στο δρόμο, έξω από ένα νοσοκομείο της Πάτρας, επειδή βιώνει, όπως δήλωσε, ένα νέο έρωτα.

patra paidia

Η 20χρονη, η οποία βρισκόταν σε καταυλισμό του Ασπροπύργου -ακολουθώντας το νέο της σύντροφο- πείστηκε από την Αστυνομία να επιστρέψει στην Πάτρα.

patra paidia2

Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της Παρασκευής (20/01) έφτασε στην Ασφάλεια Πάτρας όπου και παραδόθηκε. Κρατείται επειδή δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα διαμονής στην Ελλάδα, καθώς είναι αλβανικής υπηκοότητας.

patra paidia5

Όπως σημειώνει το patrastv.gr, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί σε ηλικία μόλις 14 ετών κι εκτός από τα τρία κοριτσάκια που εγκατέλειψε (δυόμισι, ενάμιση ετών και τριών μηνών) έχει κι ένα μεγαλύτερο αγοράκι.

Η ίδια αφού επανέλαβε στους αστυνομικούς ότι δεν μπορεί να μεγαλώσει τα παιδιά, τόνισε ότι δεν τα άφησε στο δρόμο έξω από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων αλλά μέσα σε αυτό και τα παιδιά βγήκαν μόνα τους στο δρόμο.

Διαβάστε ΕΔΩ το χρονικό της υπόθεσης