Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Αργυρούπολη με ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό (vid+pics)

Newsbomb

Σοκ στην ΑργυρούποληΗλικιωμένο ζευγάριεντοπίστηκε νεκρό στο σπίτι του στην οδό 25ης Μαρτίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Δείτε πιο πάνω στη photo gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες έξω από το διαμέρισμα στην Αργυρούπολη

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία το μεσημέρι της Πέμπτης (02/02/2017) όταν ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό στην Αργυρούπολη. Μπροστά στο μακάβριο εύρημα βρέθηκε ο γιος του άτυχου ηλικιωμένου ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, ηλικίας 79 ετών, εντοπίστηκε νεκρός στο ισόγειο της μονοκατοικίας, ενώ το άψυχο σώμα της συζύγου του, επίσης 79 ετών, βρέθηκε στο υπόγειο.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η ηλικιωμένη γυναίκα έπασχε από Αλτσχάιμερ.

Αποκλείστηκε οριστικά το σενάριο της δολοφονίας

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, οι Αρχές απέκλεισαν οριστικά το ενδεχόμενο ο θάνατος του ζευγαριού να οφείλεται σε διπλό έγκλημα, καθώς τα ίχνη παραβίασης που εντοπίστηκαν σε ένα από τα παράθυρα του σπιτιού, προκλήθηκαν από τον γιο του ζευγαριού, ο οποίος μπήκε μέσα στο διαμέρισμα, για να δει τι συμβαίνει.

Σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις, ο 79χρονος άνδρας φέρεται να πέθανε από παθολογικά αίτια, ενώ εκτιμάται πως έπειτα από ξαφνική αδιαθεσία, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του και γι’ αυτό βρέθηκε να έχει πληγή στο κεφάλι του.

Όσο για την 79χρονη σύζυγό του, η οποία έπασχε από Αλτσχάιμερ εικάζεται ότι ταράχτηκε βλέποντας έτσι τον άνθρωπό της και προσπαθώντας να ειδοποιήσει για βοήθεια έπαθε πανικό, με αποτέλεσμα να πέσει από τις σκάλες και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο γιος τους έψαχνε για δύο ημέρες

Ο γιος του δύο άτυχων ηλικιωμένων προσπαθούσε για δύο ημέρες να επικοινωνήσει με τους γονείς του, ωστόσο, εκείνοι δεν απαντούσαν. Έτσι, πήγε στο πατρικό του για να δει τι συμβαίνει. Αυτό που αντίκρισε ήταν φρικτό.

Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμάνεται να ρίξουν τα στοιχεία που θα προκύψουν από την ιατροδικαστική εξέταση.

Δείτε πιο πάνω στη video gallery τι δήλωσαν στο Newsbomb.gr περίοικοι για το περιστατικό