Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός Αθήνα - Θεσσαλονίκη – Τάσος Αρνιακός: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες και χιόνια

Newsbomb

Καιρός: Για νέο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να σαρώσει τη χώρα τις επόμενες ημέρες προειδοποίησε ο γνωστός μετεωρολόγος Τάσος Ανριακός – Πού και πότε θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα.

Βροχές, καταιγίδες και χιόνια θα συνθέσουν το σκηνικό του καιρού από τη Δευτέρα (13/02/2017), σύμφωνα με τα όσα είπε το πρωί της Παρασκευής (03/02) στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ 1 ο γνωστός μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός.

«Τη Δευτέρα και την Τρίτη περιμένουμε μεταβολή του καιρού από τα δυτικά με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα βουνά της Πίνδου. Το κύμα κακοκαιρίας θα σαρώσει την Ελλάδα μέχρι και την Τετάρτη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο μετεωρολόγος.

Τα φαινόμενα φαίνεται πως θα επηρεάσουν και την Αττική, καθώς σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό από το βράδυ της Δευτέρας θα σημειωθούν βροχές. Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη.

Ψυχρή εισβολή από τις 15 του μηνός;

«Υπάρχουν κάποιες ψυχρές μάζες που συσσωρεύονται στη βόρεια και ανατολική Ευρώπη, οι οποίες δείχνουν μία τάση καθόδου» είπε ο μετεωρολόγος, διευκρινίζοντας ωστόσο, ότι είναι ακόμα νωρίς να μιλήσουμε συγκεκριμένα.