Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Π. Φάληρο - Συγκλονιστική μαρτυρία στο Newsbomb.gr: «Βοήθεια αιμορραγώ» φώναζε ο 26χρονος

Ξανθίππη Γιαννάκου Ξανθίππη Γιαννάκου

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ο 26χρονος, γιος γιατρού, τον οποίο πυροβόλησε εξ' επαφής το βράδυ της Τρίτης (04/04), οδηγός μοτοσικλέτας.

ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στην Εντατική του «Ερυθρού Σταυρού», ο 26χρονος που δέχθηκε τέσσερις σφαίρες το βράδυ της Τρίτης (04/04) στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Αχαιών στο Παλαιό Φάληρο.

p.faliro pyrovolismoi5 1

«Ακούσαμε πέντε πυροβολισμούς και βγήκαμε έξω να δούμε τι συμβαίνει. Λίγο μετά άκουσα το νεαρό να φωνάζει «βοήθεια, βοήθεια, βοήθεια αιμορραγώ. Τον άκουγα να εκλιπαρεί για βοήθεια και να φωνάζει ότι πονούσε», δήλωσε περιγράφοντας το περιστατικό το Newsbomb.gr, γειτόνισσα του θύματος.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο, ολόκληρη τη μαρτυρία

p.faliro pyrovolismoi3

Υπενθυμίζεται ότι χθες λίγο γύρω στις 11 το βράδυ, το θύμα βρισκόταν στο σημείο μαζί με ένα φίλο του, όταν πέρασε από δίπλα τους μια μοτοσικλέτα. Ο οδηγός σταμάτησε, κοίταξε το νεαρό και το φίλο του, φώναξε «τι κοιτάς, ρε;» και στη συνέχεια κατέβηκε και άρχισε να πυροβολεί εν ψυχρώ τον 26χρονο. Ο νεαρός προσπάθησε να γλιτώσει τρέχοντας μακριά, με τον δράστη να τον ακολουθεί και να συνεχίζει να τον πυροβολεί. Κατόπιν ανέβηκε και πάλι στη μοτοσικλέτα του κι εξαφανίστηκε.

Ο φίλος του θύματος ειδοποίησε την Αστυνομία ενώ άμεσα έφτασε στο σημείο και ασθενοφόρο, με το οποίο διακομίσθηκε ο 26χρονος στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο στην κοιλιά και το θώρακα.

Δείτε ΕΔΩ βίντεο που ανήρτησε χρήστης του YouTube αμέσως μετά την επίθεση

Ποιους ψάχνει η Αστυνομία

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο νεαρός λίγο πριν μπει στο χειρουργείο ανέφερε στους αστυνομικούς ότι αναγνώρισε στο πρόσωπο του δράστη έναν Αλβανό με τον οποίο έχει προσωπικές διαφορές.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει από χθες βράδυ η Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ενώ αναζητά και μια γυναίκα, επίσης Αλβανή, η οποία εργαζόταν στο ίδιο χώρο με το θύμα.

Αναμένεται δε, η κατάθεση του ίδιου του θύματος, όταν αυτό επιτραπεί από την κατάσταση της υγείας του, προκειμένου να «ρίξει φως» στην υπόθεση.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.