Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο: Δείτε πώς οι ληστές «μπούκαραν» σε πασίγνωστο ζαχαροπλαστείο της Αθήνας

Newsbomb

Ριφιφί | Ληστεία: Στο στόχαστρο «αετονύχηδων» βρέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (30/07/2017) υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας ζαχαροπλαστείων στη Νέα Ιωνία Αττικής, με τους ληστές να καταφέρνουν να διαφύγουν με άγνωστο χρηματικό ποσό.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΛΑΝΑ: ΜΠΗΚΑΝ ΣΑΝ... ΚΥΡΙΟΙ, «ΞΑΦΡΙΣΑΝ» ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr το βίντεο - ντοκουμέντο με την εισβολή των ληστών στο ζαχαροπλαστείο

Σύμφωνα με πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ, οι δράστες χρησιμοποίησαν τη μέθοδο του «ριφιφί» και άνοιξαν τρύπα στον τοίχο από τον ακάλυπτο χώρο του ζαχαροπλαστείου Max Perry, το οποίο βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 150.

Αφού άνοιξαν την τρύπα, μπήκαν σαν... κύριοι μέσα στο κατάστημα, άδειασαν τις εισπράξεις του ταμείου και στη συνέχεια έγιναν «καπνός». Ωστόσο, τις κινήσεις των επιτήδειων ληστών κατέγραψε η κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας του καταστήματος.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τη σύλληψη και τον εντοπισμό των δραστών, με την πρακτική τους να θεωρείται παρόμοια με εκείνη που είχαν εφαρμόσει στις 21/07/2017 οι ληστές που είχαν «αδειάσει» κατάστημα υφασμάτων επί της Λεωφόρου Κηφισίας στους Αμπελόκηπους.

Και τότε, οι δράστες είχαν μπει στο φωταγωγό διπλανής πολυκατοικίας και εκεί άνοιξαν τρύπα στην μεσοτοιχία, από την οποία εισέβαλαν στο κατάστημα.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις του Newsbomb.gr από το αστυνομικό ρεπορτάζ