Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Γαλάτσι - Σοκάρει ο πατέρας του 10χρονου: «Το παιδί έχει ακόμα τη βολίδα μέσα στο χέρι του» (vid)

Newsbomb

Τρόμος σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στο Γαλάτσι, όταν 10χρονο παιδί δέχθηκε βολίδα από αεροβόλο όπλο.

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr τη σοκαριστική δήλωση του πατέρα

Στην κάμερα του ΑΝΤ1 μίλησε ο πατέρας του 10χρονου και περιέγραψε όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στο Γαλάτσι, όταν το παιδί του γύρισε στο σπίτι αιμόφυρτο.

«Το παιδί γύρισε τρομαγμένο και φοβισμένο με αίματα στο χέρι. Μου είπε ότι τον έχουν πυροβολήσει. Είδα μια γρατζουνιά στο αριστερό του χέρι αλλα δεν το πήρα σοβαρά, φαινόταν μικρό... Η ακτινογραφία στο νοσοκομείο έδειξε ότι η βολίδα έχει μείνει μέσα. Την Πέμπτη θα κάνει επέμβαση... Ο ιατροδικαστής είπε ότι η βολίδα ήρθε από μπαλκόνι, από ψηλά δηλαδή», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πατέρας του παιδιού.

Το χρονικό

Το περιστατικό, το απόγευμα της Κυριακής (17/09) στο προαύλιο του 9ου Δημοτικού σχολείου Γαλατσίου, όταν ένα δεκάχρονο παιδί το οποίο έπαιζε με τους φίλους του, τραυματίστηκε στο χέρι όταν άγνωστος πυροβόλησε με αεροβόλο.

galatsi

Το παιδί, ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένο μεταφέρθηκε από συγγενείς του στο πλησιέστερο νοσοκομείο ενώ η Αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

galatsi4

Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. είναι ο δράστης να πυροβόλησε εναντίον του 10χρονου γιατί τον ενοχλούσαν οι φωνές των παιδιών που έπαιζαν στο προαύλιο του σχολείου.

Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας ανησυχούν για το ενδεχόμενο ο «πιστολέρο» να... επιστρέψει καθώς το προαύλιο του συγκεκριμένου σχολείου παραμένει ανοιχτό και καθημερινά παίζουν σε αυτό δεκάδες παιδιά, γι' αυτό και η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει τον δράστη.