Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία καρδιολόγου: «Ο εραστής της κόρης μου την έκανε κουμάντο» (vid)

Newsbomb

Στην υπεράσπιση της κόρης της προχώρησε με δηλώσεις της η μητέρα της 38χρονης Βουλγάρας που κατηγορείται για συνέργεια στο φόνο του συζύγου της, Χριστόδουλου Καλαντζάκη, στη Σητεία.

Την δική της εκδοχή για το έγκλημα, έδωσε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, η μητέρα της 38χρονης κατηγορούμενης, για την άγρια δολοφονία του καρδιολόγου στη Σητεία, την οποία έχει ομολογήσει ο Βούλγαρος εραστής της συζύγου του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την υπόθεση ΕΔΩ

Μάλιστα η μητέρα της Βουλγάρας υποστηρίζει ότι η κόρη της - που κατηγορείται για συνέργεια στη δολοφονία- δεν παντρεύτηκε για την περιουσία και πως την έπεισε ο Βούλγαρος πράξει αυτά που έπραξε, αναφέρει το neakriti.gr.

Η συνέντευξη της μητέρας της κατηγορημένης:

«Δεν ξέρω γιατί το έκανε (ο κατηγορούμενος). Μήπως είπε ότι θα τη σκοτώσει; Τρελός είναι…».

Δημοσιογράφος: Σας είχε πει ότι φοβόταν για τη ζωή της;

Έτσι το σκέφτομαι. Την είχε πείσει να κάνει αυτό το πράγμα. Αυτός την έκανε κουμάντο. Αυτή (η σχέση) ήταν 5-6 μήνες, δεν ήταν πριν.

Δημοσιογράφος: Σας είχε πει η κόρη σας αν ήθελε να πάρει το παιδί και να φύγει για τη Βουλγαρία;

Όχι, η κόρη ήθελε να πάει το παιδί μια φορά. Το παιδί πρέπει να ξέρει από πού είναι η μάνα του. Μόνο μια φορά μια φορά πήγε στη Βουλγαρία τον Αύγουστο.

Δημοσιογράφος: Γιατί δεν πήγε στη Βουλγαρία με το Χρήστο;

Να σου πω την αλήθεια, δεν ήθελε. Ήταν παρά πολύ κρύο και δεν του άρεσε.

Δημοσιογράφος: Δεν είπε όμως «να μην πάρεις το παιδί να πας στη Βουλγαρία»;

Μόνο σε αυτό είχαν λίγο καβγά, αλλά μετά συμβιβάστηκε να το αφήσει να πάει. … Όταν παντρεύτηκε η κόρη μου, αυτοί (η οικογένεια) επειδή ήταν Βουλγάρα δεν είχε καθόλου σχέση. Τώρα βγαίνουν στην τηλεόραση, τώρα που πέθανε, καίγονται για να πάρουν κάτι. Αυτό είναι τώρα.

Η κόρη μου δεν παντρεύτηκε για την περιουσία. Όταν ο άνθρωπος είναι καλός μαζί σου, δεν σε ενδιαφέρουν τα λεφτά. Χωρίς λεφτά πάλι δεν είναι καλό. Αλλά πρέπει κάτι να έχεις, δεν είναι έτσι; Έτσι είναι.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr όλη τη συνέντευξη

Στον ανακριτή σήμερα το σατανικό ζευγάρι

Εξηγήσεις για τις πράξεις τους καλούνται να δώσουν σήμερα στον ανακριτή Λασιθίου οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση της δολοφονίας του άτυχου καρδιολόγου, το περασμένο Σάββατο (07/10) στο δρόμο Σητείας - Μακρύ Γιαλού, στην περιοχή Πιλαλήματα.

Ο 37χρονος άνδρας από τη Βουλγαρία κατηγορείται ότι σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον 62χρονο γιατρό (ανθρωποκτονία από πρόθεση) και η 38χρονη σύζυγος του καρδιολόγου, κατηγορείται για άμεση συνέργεια στη δολοφονία.

(Πηγή βίντεο: anatolh.com)

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Κυριακής, οι δύο κατηγορούμενοι είχαν περάσει από τον εισαγγελέα στα δικαστήρια Νεάπολης χωρίς δικηγόρο -καθώς δεν θέλησε κάποιος να τους εκπροσωπήσει- και πήραν προθεσμία για να επιστρέψουν σήμερα προκειμένου να απολογηθούν.

Τους δύο Βούλγαρους, οι οποίοι διατηρούσαν παράνομο δεσμό, θα εκπροσωπήσουν διορισμένοι από την Πολιτεία συνήγοροι.