Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Αυτή είναι η διαδρομή που ακολούθησε ο δολοφόνος της 32χρονης;

Newsbomb

Θολό παραμένει το τοπίο σε ό,τι αναφορά το δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη το μοιραίο απόγευμα της Τετάρτης (18/10/2017) στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Το δείγμα ξένου DNA που εντοπίστηκε στα νύχια της 32χρονης και στο οποίο «πόνταραν» πολλά οι αστυνομικές Αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, δεν κατάφερε να δώσει απαντήσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, το δείγμα δεν παραπέμπει σε κάποιον σεσημασμένο κακοποιό ή σε κάποιο γνωστό άτομο της Δώρας από το οποίο έλαβαν δείγμα οι Αρχές.

Την ίδια ώρα, στα βίντεο που έχουν συλλεγεί από την περιοχή, οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν την άτυχη κοπέλα, ενώ ακόμα δεν έχει βρεθεί η τσάντα και τα προσωπικά της αντικείμενα.

Με βάση τα παραπάνω, πλέον, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το πιθανότερο κίνητρο είναι η ληστεία μετά φόνου.

Έτσι διέφυγε ο δολοφόνος

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι Αρχές, ο δράστης, αμέσως μετά το έγκλημα, πιθανότατα έβαλε μια καρέκλα στον τοίχο του Β’ Νεκροταφείου και αμέσως μετά πήδηξε στις γραμμές του τρένου.

Στη συνέχεια, κατέβηκε κάτω από τις γραμμές και βγήκε έξω από ανοιχτό φρεάτιο, τα κάγκελα του οποίου έχουν λυγίσει από ανθρώπινο χέρι και έφυγε από την πεζογέφυρα που βρίσκεται στο σημείο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη